Elena Gheorghe a aniversat 15 ani de relație. ”Soțul meu ar putea fi perfect…”

01.08.2020, 10:01
Elena Gheorghe a aniversat 15 ani de relație. ”Soțul meu ar putea fi perfect...”
Elena Gheorghe a aniversat 15 ani de relație. ”Soțul meu ar putea fi perfect...”

Zilele trecute, Elena Gheorghe a avut parte de mai multe evenimente în viața sa. Aceasta și-a aniversat ziua de naștere, dar și 15 ani de relație cu Cornel Ene.

Cântăreața Elena Gheorghe este căsătorită de mulți ani cu Cornel Ene , împreună cu care are doi copii, un băiat, Nicholas, și o fetiță, Amelie. În data de 30 iulie 2020, artista a sărbătorit mai multe momente importante din viața sa. A împlinit 35 de ani, 15 ani de relație și nouă ani de la logodna cu cel care i-a devenit partener de viață.

”30 iulie are 3 semnificații pentru mine: m-am născut, mi-am găsit sufletul pereche și m-am logodit.Așa că astăzi e sărbătoare mare pentru noi: 35 de ani de viață, 15 ani de relație și 9 ani de la logodnă.

Soțul meu ar putea fi perfect… singurul lucru care mă calcă pe nervi la el este că se bronzează foarte repede, iar mie îmi trebuie 2 veri că să-l ajung?”, a notat cântăreața pe cojntul său de pe o rețea de socializare.

A ținut să le mulțumească fanilor pentru urări

Elena Gheorghe a ținut să le mulțumească internauților care s-au gândit la ea în aceste zile și i-au trimis numeroase mesaje de felicitare.

”35 de ani plini, frumoși, fericiți. Recunoscătoare pentru fiecare lucru, ființă, gând din viața mea. Mulțumesc din inimă pentru toate mesajele frumoase. Mi-ați făcut ziua și mai frumoasă! Vă iubesc și sunt tare fericită că am o comunitate atât de frumoasă, am simțit toată dragostea și aprecierea voastră!? ”, le-a transmis artita fanilor săi.

De la Mandinga la Eurovision

Elena Gheorghe, în vârstă de 35 de ani, a debutat pe scena muzicii populare la vârsta de trei ani, cântând un duet împreună cu mama sa, cântăreața de muzică populară Marioara Man Gheorghe. La finele anului 2002, Elena Gheorghe devine vocea principală a formației Mandinga. Ulterior, artista a ales cariera solo. Elena Gheorghe a reprezentat România la concursul Eurovision în anul 2009, unde s-a clasat pe locul al nouăsrezecelea.

 

citește și...