Elena Chiriac s-a destăinuit în fața colegilor de la ‘Ferma’. Tânăra de 18 ani a renunțat la inhibiții: ‘Eu o iau razna de la abstinență’

24.09.2020, 13:24
Elena Chiriac s-a destăinuit în fața colegilor de la 'Ferma'. Tânăra de 18 ani a renunțat la inhibiții: 'Eu o iau razna de la abstinență'
Elena Chiriac s-a destăinuit în fața colegilor de la 'Ferma'. Tânăra de 18 ani a renunțat la inhibiții: 'Eu o iau razna de la abstinență'

Elena Chiriac s-a destăinuit în fața colegilor de la ‘Ferma. Orășeni vs. Săteni’! Tânăra de 18 ani a renunțat la inhibiții și a povestit ce vis indecent i-a dat mari bătăi de cap.

Emisiunea de la PRO TV a debutat în urmă cu mai bine de o săptămână, iar vedetele au început deja să se confeseze. Dacă în edițiile trecute, George Burcea și-a deschis sufletul în fața colegilor și a vorbit despre fosta soție, Andreea Bălan, iată că acum a venit rândul colegei sale din echipa orășenilor, Elena Chiriac, să facă dezvăluiri fără perdea.

Elena Chiriac a povestit că are vise indecente

Elena Chiriac este cea mai tânără dintre concurenții de la ‘Ferma’, însă asta nu a împiedicat-o să le povestească colegilor ce vis indecent a avut.

‘Visele mele vor rămâne vise pentru o perioadă. Eu o iau razna de la abstinență. Am avut cât era în cabană un vis, nu doresc să îl descriu, dar mai plus 18. Pe cât am încercat să nu mă gândesc la așa ceva, când a venit visul, ce era să fac. Dar trecem și peste asta! Dacă scap, Doamne ajută, de vis, că a fost două nopți la rând, o să fie mai ușor’, a spus Elena Chiriac, la ‘Ferma’.

Elena Chiriac s-a certat cu Andrei Stoica

Elena Chiriac și Andrei Stoica s-au certat la ‘Ferma’, iar tânăra a izbucnit în lacrimi, afectată de reproșurile pe care le-a primit. Concurenții din emisiune au criticat-o pe Elena pentru comportament.

Cearta dintre cei doi a început după ce Andrei Stoica i-a reproșat că este leneșă și că se comportă ca o copilă răsfățată.

‘Tu de ce ai venit în concursul ăsta dacă te vaiți? Dacă nu îți place, pleacă acasă! Tu vrei să te machiezi’, i-a spus Andrei.

‘N-ai de ce să plângi’, a încercat să o consoleze Bogdan, colegul alături de care a fost legată cu sfoară.

‘Nu te interesează de nimeni, tu trebuie să îți faci treaba ta. Nu fac să vă impresionez pe vreunul dintre voi’, a adăugat Elena Chiriac.

‘Nu o mai băgați pe fetița asta în seamă, cu tupeul ăsta ordinar’, le-a spus Andrei Stoica celorlalți colegi de la ‘Ferma’.

A făcut baie cu Cezar Ouatu

În primele ediții ale show-ului, Elena Chiriac a fost filmată cum face baie, în curte, ajutată de colegul Cezar Ouatu, care i-a turnat apă cu o găleată. Îmbrăcată doar într-un costum de baie din două piese, frumoasa brunetă și-a etalat cu mândrie formele perfecte.

Elena Chiriac este multiplă campioană națională la taekwondo WTF, model și în plus a studiat actoria la un colegiu din Londra. În 2018, tânăra s-a mutat în Anglia și tot acolo a debutat în lumea teatrului.

‘Am ales Anglia pentru că, de când eram mică, mi-am dorit să am oportunitatea de a lucra ca actriță. Acolo, șansele sunt mai mari. Și sper să ajung la ce mi-am propus. Îmi place actoria fiindcă pot să mă exprim. Sunt eu însămi’, spunea aceasta.

citește și...