Anda Adam, revoltată pe Paul Diaconescu! Concurenții de la ‘Ferma’ s-au certat pe mâncare. ‘Am rezistat la foame și n-am plâns pe aici’

16.09.2020, 09:01
Anda Adam, revoltată pe Paul Diaconescu! Concurenții de la 'Ferma' s-au certat pe mâncare. 'Am rezistat la foame și n-am plâns pe aici'
Anda Adam, revoltată pe Paul Diaconescu! Concurenții de la 'Ferma' s-au certat pe mâncare. 'Am rezistat la foame și n-am plâns pe aici'/ foto: captura video

Reality show-ul ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’ a început de o săptămână. 16 concurenți au acceptat să facă parte din competiție și să lupte pentru marele premiu și titlul de ‘Fermierul Anului’.

Încă de la intrarea în Fermă, cele două tabere au știut că vor trebui să muncească pentru mâncare, însă se pare că nu toți țin cont de acest aspect, lucru care a încins spiritele.

Anda Adam și Paul Diaconescu s-au contrat pe mâncare

Anda Adam, concurentă în echipa „orășenilor”, a luat foc când a văzut că colegul ei, Paul Diaconescu, a mâncat mai mult. Tot scandalul a început după ce Elena Chiriac i-a pus lui Paul o porție mai mare de mămăligă.

Revoltată că Paul mănâncă foarte mult și nu respectă porțiile, Anda Adam le-a reproșat celor doi concurenți că își bat joc de mâncare și nu îi respectă pe ceilalți.

Dacă nu a înțeles conceptul acestei emisiuni să plece acasă. Dacă mai face așa, eu îl voi propune la eliminare cu prima ocazie. O să iau toată asta (n.r. mămăliga) și voi mânca tot. Mie mi-e foame. Ce dacă ei sunt băieți și eu sunt fată?’, a spus Anda Adam, extrem de furioasă.

‘Am rezistat la foame și n-am plâns pe aici. Nu mă poate acuza. Caută să facă aliați (n.r. Anda Adam) cu fiecare dintre colegii mei ca să mă elimine. Mi-a pus Elena o porție mai mare de mămăligă și eu am mâncat-o. Pe urmă de ce am mâncat-o. Lapte mai este și se va strica dacă nu îl consumi. Ea singură își face reclamă. Nu o să reușească pe tertipuri’, a declarat și Paul Diaconescu.

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan, prezentatorii emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’

Mihaela Rădulescu și Cristian Bozgan sunt prezentatorii emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’, a cărei premieră a avut loc luni, 7 septembrie.

‘Pandemia asta ciudată ne-a făcut şi pe noi să schimbăm stilul de lucru. Eu sunt păzită mai ceva ca Sfintele Moaşte. Sunt singura care intră în contact cu concurenţii, zilnic. M-am testat de mai multe ori şi sunt singura care nu poartă mască pentru că nimeni nu se apropie de mine. Este prima dată când nu am makeup artist, hair stylist, tocmai din această cauza’, a detaliat Mihaela Rădulescu.

citește și...