Elena Chiriac : ”Nu aș putea să mă simt amenințată de complimentele unor bărbați ca cei din Ferma”

30.09.2020, 11:37
Elena Chiriac : ”Nu aș putea să mă simt amenințată de complimentele unor bărbați ca cei din Ferma”
Elena Chiriac : ”Nu aș putea să mă simt amenințată de complimentele unor bărbați ca cei din Ferma”

Elena Chiriac a făcut declarații despre o posibilă idilă pe care ar putea să o aibă la show-ul ”Ferma”.

Elena Chiriac, multiplă campioană națională de taekwondo, este una dintre vedetele care fac parte din echipa Orășenilor din cadrul emisiunii ”Ferma”, de la Pro TV.

Elena Chiriac a stârnit numeroase controverse la emisiune, însă și pasiuni. Paul Diaconescu i-a făcut avansuri, însă sportiva nu i-a răspuns pe măsură.

Concurenta este sigură că nu va ieșit din ”Ferma” cu o altfel de relație decât de prietenie.

„Nu aș putea să mă simt amenințată de complimentele unor bărbați ca cei din Ferma. Mă bucur că îmi sunt văzute și apreciate calitățile. În cazul meu, oricât de mult glumim și râdem pe tema asta, nu cred că voi ieși din Ferma cu ceva mai mult decât prietenii”, a declarat luptătoarea pentru protv.ro.

Elena Chiriac: ”Sunt o luptătoare, nu renunț niciodată”

Elena Chiriac a mărturisit că este decisă să-și păstreze locul în cadrul emisiunii, afirmând că este ob ișânuită să nu renunțe, oricând de greu i-ar fi, indioferent de situație.

„Da. Când îmi doresc ceva cu adevărat, lupt. Aici vorbesc despre lucruri mărețe, importante, cum ar fi locul meu în Ferma. Îmi doresc să fiu aici și voi lupta pentru asta, indiferent de dificultățile care vor apărea pe parcurs. Sunt o luptătoare, nu renunț niciodată. Dacă îmi doresc ceva, muncesc și lupt până îl obțin”, a mai spus sportiva.


Elena Chiriac a mai explicat că este obișnuită cu viața la țară.

„În copilărie, în curtea noastră era un iaz de pește, rațe, găini, prepelițe și porumbei. Am copilărit printre animale, dar fiind crescută în capitală, nu eram fascinată de orice animal, în afară de pisici, câini sau iepuri. De asemenea, nu luam parte la niciun fel de activitate legată de animale”, a declarat Elena Chiriac pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...