Anna Lesko și Octavian Ciovică, tensiune amoroasă la ‘Ferma’. Ce i-a făcut artista: ‘Nu mai refuz nimic din ceea ce mă rogi tu’

22.09.2020, 23:14
Anna Lesko și Octavian Ciovică, tensiune amoroasă la 'Ferma'. Ce i-a făcut artista: 'Nu mai refuz nimic din ceea ce mă rogi tu'
Anna Lesko și Octavian Ciovică, tensiune amoroasă la 'Ferma'. Ce i-a făcut artista: 'Nu mai refuz nimic din ceea ce mă rogi tu'

Anna Lesko și Octavian Ciovică au avut un schimb de replici fascinante în ediția de marți, 22 septembrie, a emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’. Artista este în echipa orășenilor, iar cunoscutul pilot de raliuri face parte din echipa sătenilor, însă asta nu i-a împiedicat să se apropie tot mai mult.

Zilele trecute, Anna Lesko a făcut primul pas către Octavian, pe care l-a și sărutat, spre uimirea acestuia.

‘El este acel bărbat din care faci ce vrei tu’, afirma artista.

‘Am simţit ceva în privirea ei’, a spus și Octavian Ciovică.

Anna Lesko și Octavian Ciovică, replici savuroase la ‘Ferma’

Cu toate acestea, relația dintre Anna Lesko și Octavian Ciovică continuă să fie una tumultoasă. Un nou episod a avut loc când celebra solistă își spăla hainele, iar Octavian nu a pierdut ocazia în a sta în preajma ei. În plus, Anna Lesko l-a rugat să o ajute să întindă hainele spălate de ea.

‘Nu mai refuz nimic din ceea ce mă rogi tu’, i-a spus Ciovică.

‘Tu mi-ai zis de trei ori că nu ai chef. Eu m-am oripilat. Eu nu aș putea să te refuz. Nu ai simțit de ce nu sunt căsătorită?’, a răspuns și Anna Lesko.

‘Este o fată deosebită, gătește și îmbrăcată elegant, deocamdată este o apropiere amicală, las timpul să curgă. Nu exclud varianta de a mă îndrăgosti sau variante de a îndrăgosti cineva de mine. Lucrurile trebuie făcute încet’, a mai adăugat concurentul, la ‘Ferma’.

‘Eu urăsc să mă sufoce cineva în relații. Nu sufoc nici eu, dar sunt foarte exigentă. Sunt sigură pe mine, încât eu până în prezent nu am ieșit niciodată neînvingătoare’, a conchis râzând Anna Lesko.

Anna Lesko și George Piștereanu au mers împreună la toaletă

Tot în ediția de marți seară, Mihaela Rădulescu și Cristi Bozgan i-au pus pe concurenții din cele două tabere să formeze echipe de câte doi în urma tragerii la sorți.

De asemenea, aceștia au fost legați cu o sfoară între ei și au fost nevoiți să se descurce cu activitățile din Fermă. Printre echipele formate s-au aflat și Anna Lesko cu George Piștereanu. Provocarea a venit atunci când George Piștereanu a avut nevoie să meargă la toaletă, iar solista a fost nevoită să îl însoțească, așa că au mers împreună la WC-ul din curte.

citește și...