Elena Chiriac, după experiența ”Survivor România”. ”Sunt oameni cu care nu rezonez, cu care nu am ce discuta”

23.06.2022, 12:06
Elena Chiriac, după experiența ”Survivor România”. ”Sunt oameni cu care nu rezonez, cu care nu am ce discuta”
Elena Chiriac, după experiența ”Survivor România”. ”Sunt oameni cu care nu rezonez, cu care nu am ce discuta”

Elena Chiriac, în vârstă de 20 de ani, a vorbit  despre experiența de la ”Survivor Roânia” show filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Pro TV. Aceasta a făcut declaații și despre foștii colegi din competiție. ”Sunt oameni cu care nu rezonez, cu care nu am ce discuta” , a afirmat Elena Chiriac.

Elena Chiriac a fost una dintre vedetele care au făcut parte din echipa Faimoșilor, cea roșie, de la show-ul ”Survivor România 2022”. Marea finală ”Survivor România” 2022 a avut loc în data de 31 mai 2022. În urma confruntărilor individuale, Alex Delea a fost desemnat ca fiind finalist. La votul publicului au ajuns Elena Chiriac și Ionuț Popa. În urma voturilor telespectatorilor, cel care a părăsit competiția a fost Ionuț Popa. Elena Chiriac a ajuns în finală alături de Alex Delea, care a fost desemnat câștigătorul ”Survivorr România ” 2022. Acesta a încasat premiul cel mare, în valoare de 100.000 de euro.

Finalista de la ”Survivor România”, Elena Chiriac, a făcut declarații, pentru click.ro, despre experiența de la ”Survivor România” și despre foștii săi colegi de competiție.

Elena Chiriac, după experiența ”Survivor România”. ”Nu este o problemă personală cu vreunul dintre ei, nu port ranchiună nimănui, dar nu există altceva care să ne unească în afară de Survivor”

Întrebată dacă sunt foștii concurenți de la ”Survivor România” cu care nu va mai ține legătura, Elena Chiriac a răspuns: ”Cu siguranță sunt concurenți cu care nu voi împărți mai mult decât un „Bună ziua!” pe stradă. Dacă la Survivor nu am avut lucruri de împărțit… acasă nici atât. Sunt oameni cu care nu rezonez, cu care nu am ce discuta. Nu este o problemă personală cu vreunul dintre ei, nu port ranchiună nimănui, dar nu există altceva care să ne unească în afară de Survivor. De aceea, fiecare merge pe drumul lui”.

Sportiva a afirmat că a avut parte de momente când i-a trecut prin cap să renunțe la concurs: ”Foarte multe momente. Am avut nenumărate momente în care am vrut să plec acasă, să o iau la pas ușor către România, în care am vrut să renunț, în care să se termine odată fiindcă nu știam cum să mai rezist. De fiecare dată, m-am ridicat din fiecare gaură în care am căzut, din fiecare moment în care îmi doream să renunț. Am reușit să mă motivez singură să merg mai departe. Aveam momente în care mă întrebam „De ce? De ce sunt aici? Pentru ce fac asta?” și de multe ori nu găseam răspunsul, dar de fiecare dată am reușit să mă motivez, să merg înainte, să mă păstrez, să reușesc să duc fiecare luptă mai departe pentru că așa am fost crescută. Acesta este sportul pe care l-am practicat: niciodată nu renunți, niciodată nu abandonezi, întotdeauna trebuie să fii mai puternic și să mergi mai departe”.

citește și...