Mihaela Rădulescu și-a distrus garderoba de lux la ”Ferma”. ”Am primit o porție de balegă proaspătă pe cizme, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă”

02.10.2020, 09:24
Mihaela Rădulescu și-a distrus garderoba de lux la ”Ferma”. ”Am primit o porție de balegă proaspătă pe cizme, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă”
Mihaela Rădulescu și-a distrs garderoba de lux la ”Ferma”. ”Am primit o porție de balegă proaspătă pe cizme, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă”

Mihaela Rădulescu și-a distrus mai multe ținute și accesorii de lux pe durata filmărilor pentru show-ul de televiziune ”Ferma”.

Mihaela Rădulescu este foarte atentă cu aparițiile sale publice. Indiferent de situație. vedeta adoptă ținute extrem de elegante, care să o pună foarte bine în valoare. Și la show-ul ”Ferma”, pe care îl moderează la Pro TV, Mihaela Rădulescu a purtat ținute și accesorii extrem de scumpe, pe care, însă, le-a distrus din cauza condițiilor de la ”Ferma”.

Este vorba de o pereche de cizme Marant, al căror preț poate ajunge la 3.700 de lei, și o fustă Cucinelli, al cărei preț este de 2.000 de lei, potrivit click.ro.

”Mă amuză maxim să mă joc cu garderoba mea în contextul vieții la țară, doar nu era să-mi pun un trening și o basma pe cap, ca să fiu „de-acolo”. Sigur că există și riscuri în timpul procesului – anul ăsta am primit o porție de balegă proaspătă pe cizmele Marant, niște lături sărite din găleata unui concurent pe o fustă Cucinelli, m-au înțepat două albine și-o viespe și a trebuit să tai cu foarfeca mâneca bufantă unde intrase albina… Dar, uite, am ce povesti, iau mereu partea bună, nu sufăr pentru obiecte, fie ele și vestimentare”, a declarat Mihaela Rădulescu pentru revista Viva.

Mihaela Rădulescu și-a distrus ținutele și în sezonul anterior de la ”Ferma”

Și în sezonul trecut de la ”Ferma”, Mihaela Rădulescu și-a distrus diverse obiecte din garderoba de fițe.

”Filmăm mult mai mult decât vedeți voi de-acasă. Am avut niscaiva pierderi vestimentare – mi-am distrus două perechi de cizme Chanel (n.r- 2.000 de euro perechea), o rochie Balmain din cașmir, pe care au luat-o cameristele din greșeală la spălat și din rochie lungă a ajuns un fel de ciorap, am răcit cumplit, cu febra 42, ceva ce n-am avut în viața mea, dar, iată, adun povești de spus la gura sobei. Cât despre lipsuri sunt toate despre mâncare, mi-e dor să mănânc mai sănătos, aici totul e prăjit, sărat, greu. O țin pe mămăligă și păstrăv aproape în fiecare zi, ca să evit prăjelile”, spunea ea.

citește și...