Elena Chiriac a avut probleme din cauza frumuseții. ”Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”

16.02.2022, 15:16
Elena Chiriac a avut probleme din cauza frumuseții. ”Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”

Elena Chiriac, concurentă în echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, este sportivă de performanță. Tânăra are o frumusețe aparte, însă acest lucru nu i-a adus numai beneficii. Despre problemele cu care s-a confruntat la școală diin cauza frumuseții a comentat Elena Chiriac într-un interviu.

Elena Chiriac este una dintre vedetele care fac parte din echipa Faimoșilor, de la show-ul de televiziune ”Survivor România”.

Tânăra atrage atenția nu doar cu abilitățile sale sportive, ci și cu frumusețea sa. Cu toate acestea, faptul că arată bine i-a creat și probleme la școală, după cum a mărturisit Elena Chiriac în cadrul unui interviu pentru revista Viva.

Elena Chiriac a avut probleme din cauza frumuseții. ”De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta”

Elena Chiriac a povestit că i s-a întâmplat să fie taxată de profesori la școală: ”Frumusețea vine cu beneficii, dar nu este suficientă pentru a reprezenta un avantaj. Este nevoie de multe altele, printre care bun-simț, inteligență, educație sau respect. Acestea, combinate, pot constitui un avantaj. Cred că am avut și de pierdut, într-adevăr. Un exemplu de situație în care am fost defavorizată am întâlnit în sistemul de învățământ din România. De multe ori eram taxată de profesori pe tema asta. Nu știu exact de ce, dar stereotipul „a fi frumoasă este același lucru cu a fi proastă” s-a regăsit în gândirea majorității profesorilor din România. Din motivul ăsta am fost nevoită să trag mai tare pentru a le demonstra contrariul”.

 

Elena Chiriac este campioană la Taekwondo, dar a avut contact și cu lumea modelling-ului și cu actoria: ”Modellingul a făcut parte din viața mea pentru scurt timp, cât să mă ajute să îmi înțeleg exact chemarea, și anume actoria. După ce am terminat colegiul de actorie în Londra, am făcut o scurtă pauză. Asta nu schimbă nimic, după „Survivor” mă voi întoarce la pasiunea mea. Actoria este o parte din mine, o am în suflet”.