Edward Sanda, dezvăluiri din căsnicia cu Cleopatra Stratan. ”Ne place să fim chibzuiți și să punem banii la saltea”

18.01.2022, 16:03
Edward Sanda, dezvăluiri din căsnicia cu Cleopatra Stratan. ”Ne place să fim chibzuiți și să punem banii la saltea”

Muzicianul Edward Sanda, în vârstă de 24 de ani, a dat detalii din mariajul său cu binecunoscuta cântărteață Cleopatra Stratan, în vârstă de 19 ani. printre altele, acesta a explicat și cine cheltuie mai mulți bani în familia lor și dacă au vreodată discuții din acest punct de vedere. ”Ne place să fim chibzuiți și să punem banii la saltea”, a spus Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. În  data de 14 august 2021, Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit.

Edward Sanda a dat detalii din căsnicia cu Cleopatra Stratan în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro. Printre altele, acesta a explicat care dintre ei cheltuie mai mulți bani și dacă în familia lor sunt discuții legate de bani.

Edward Sanda, dezvăluiri din căsnicia cu Cleopatra Stratan. ”Amândoi avem lucruri pe care le vrem”

”Nu am stat niciodată să mă gândesc la asta! Amândoi avem lucruri pe care le vrem. Contează doar fericirea noastră și nu ținem evidența asupra acestui aspect!… Suntem norocoși pentru că ne place să fim chibzuiți și să “punem banii la saltea”. Nu am avut niciodată discuții referitoare la bani și nici nu o să avem!”, a declarat Edward Sanda.

Despre partenera sa de viață, Edward Sanda a avut numai cuvinte de laudă: ”Mi s-a confirmat de mai multe ori că ea este o persoană unică în lume pentru mine, care mă face fericit în fiecare zi chiar și când nu spune nimic. Zilnic ne spunem lucuri frumoase, involuntar, pentru că așa simțim unul pentru altul. Suntem foarte îndrăgostiți de noi! Știu sigur că lângă ea voi îmbătrâni în cel mai frumos și natural mod și cu siguranță și copiii noștri ne vor călca pe urme!”.