Edward Sanda, despre nunta cu Cleopatra Stratan. ”Nu suntem stresați”

27.07.2021, 12:35
Edward Sanda, despre nunta cu Cleopatra Stratan. ”Nu suntem stresați”
Edward Sanda, despre nunta cu Cleopatra Stratan. ”Nu suntem stresați”

Edward Sanda a dat detalii despre importantul eveniment care urmează să aibă loc în viața lui și a iubitei sale, cântăreața Cleopatra Stratan. CVei doi urmează să facă nunta. Evenimentul va avea loc în luna august a acestui an. ”Nu suntem stresați”, a afirmat Edqward Sanda legat de eceniment, într-un interviu.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul urmează să aibă loc în luna august a acestui an. ”Facem totul împreună și totul decurge excepțional!”, a spus Edward Sanda despre cum este viața în doi.

Edward Sanda, despre nunta cu Cleopatra Stratan. ”Ne-am ocupat de fiecare detaliu”

Edward Sanda a mărturisit, pentru click.ro, că el și Cleopatra Stratan nu sunt deloc stresați cu pregătirile de nuntă: ”Nu suntem stresați, pentru că am organizat totul din timp, acum mai sunt doar emoțiile de dinaintea nunții!”.

Întrebat dacă a angajat o frmă care să se ocupe de pregătiri, acesta a explicat: ”Ba da! Ne-am ocupat de fiecare detaliu!”.

Edward Sanda, despre nunta cu Cleopatra Stratan. Ce vor face după eveniment

Edward Sanda și Cleopatra Stratan vor pleca în luna de miere după nuntă. Cei doi vor să călătorească în mai multe locuri de pe bătrânul continent. ”După nuntă, vrem să vizităm câteva țări din Europa!”, a spus Edward Sanda.

Partenerul de viață al Cleopatrei Stratan a vorbit despre eventualitatea de a deveni tătic: ”Nu am programat asta! Când o să se întâmple înseamnă că atunci va trebui să fiu!”.

citește și...