Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. Motivul pentru care nu vor avea nași

19.07.2021, 13:03
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. Motivul pentru care nu vor avea nași
Cleopatra Stratan și Edwartd Sanda se pregătesc de nuntă. Motivul pentru care nu vor avea nași

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. Cei doi vor să se căsătorească în vara acestui an. Despre cel mai important eveniment din viața lor a dat detalii Edward Sanda la o emisiune de televiziune. Cleopatra Stratan și Edward Sanda au afirmat că nu vor avea nași și au explicat care este motivul.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul urmează să aibă loc la sfârșitul acestei veri.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă.  ”Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor face nunta în luna august. partenerul Cleopatrei Stratan a fost prezent la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars. Edward Sanda a vorbit despre evenimentul important care urmează să aibă loc în viața lui și a Cleopatrei Stratan. Acesta a explicat că nu vor avea nași la nuntă și a spus și care este motivul. ”Avem emoții, eu nu pot să-mi imaginez cum e ziua aia, că n-am mai trăit”, a spus artistul, relatează spynews.ro.

”Nu avem nași, avem prieteni foarte buni care ne susțin și sunt alături de noi. Am zis că dragostea și căsătorie e despre noi. Nu vrem noi să respectăm ceea ce au făcut alții în trecut, dacă așa face toată lumea noi nu trebuie să facem. Așa simțim noi, că nu avem nevoie”, a mai declarat viitorul soț al Cleopatrei Stratan.

citește și...