E oficial: Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea! Mesajul dureros al solistei: ‘Sunt momente delicate’

28.02.2020, 12:48
E oficial: Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea! Mesajul dureros al solistei: 'Sunt momente delicate'
Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea!

E oficial! Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea, după ce în ultima perioadă au existat o mulțime de zvonuri privind separarea celor doi.

Andreea Bălan a confirmat despărțirea de George Burcea!

Solista și-a luat inima în dinți și a recunoscut, vineri (28 februarie), că tot ce s-a speculat în ultima perioadă despre ea și tatăl fiicelor sale este adevărat.

Mariajul celor doi nu ar mai merge și a specificat că trece prin momente delicate. Momentan, artista nu a făcut mai multe declarații pe seama divorțului dintre ea și George Burcea.

‘Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere. Le-am citit pe toate ❤️
Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat. In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. Va imbratisez cu drag?, mereu a voastra AB’, a scris Andreea Bălan, pe pagina personală de Instagram. 

Separarea celor doi soți vine la nici un an de când au decis să se căsătorească religios. Andreea Bălan și George Burcea au avut o nuntă fastuoasă în septembrie 2019. Au împreună două fetițe minunate, pe Ella Maya și Clara Maria.

citește și...