Adevărul despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea! Solista nu vrea să se despartă de tatăl fetițelor sale. Ce decizie a luat în privința soțului ei EXCLUSIV

21.02.2020, 12:37
Adevărul despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea! Solista nu vrea să se despartă de tatăl fetițelor sale. Ce decizie a luat în privința soțului ei EXCLUSIV
Adevărul despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea!

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea sunt în prag de divorț a șocat întreg showbiz-ul românesc! Zvonul că cei doi ar avea probleme în căsnicie a apărut în urmă cu câteva zile, după ce solista a lăsat să se înțeleagă că nu este totul roz între ea și tatăl fetițelor sale.

Adevărul despre divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea!

Andreea Bălan a publicat pe Facebook un articol în care aborda problema femeilor puternice, iar de aici s-a dezlănțuit totul. Artista a mărturisit, indirect, că George Burcea este cel care care fuge de ea și că o vede ca pe ‘o scorpie carieristă şi autoritară’.

‘Bărbaților le plac femeile puternice. Da. Dar doar ca să le cucerească. Nu-și doresc să trăiască alături de ele. Se zbat să le cucerească, doar ca să-și demonstreze lor și celor din jur valoarea. Uite, frate, ce femeie capabilă mi-am tras eu! Femeile puternice sunt o provocare pentru ei.

Sunt un examen. Sunt o confirmare. Doar că, după ce își fac demonstrația de forță, abdică. Fug. Pleacă. De ce? Pentru că femeile puternice sunt obositoare. Orice ar face ele și oricum ar face, când el se reflectă în ea, se vede mărunt, nerealizat, frustrat. Pe ea o vede ca pe o scorpie carieristă și autoritară’, este citatul postat de Andreea Bălan.

Andreea Bălan şi George Burcea s-au căsătorit pe 15 septembrie 2019. Evenimentul a fost unul grandios, la care au luat parte peste 200 de invitați.

Andreea Bălan și George Burcea au probleme în cuplu

Acum, însă, se pare că cei doi au de gând să o ia pe drumuri separate la nici un an de când au făcut nunta. Andreea Bălan şi George Burcea au împreună două fetițe minunate, pe Ella Maya și Clara Maria.

Apropiații celor doi au dat cărțile pe față și ne-au declarat, în exclusivitate, ce se întâmplă cu mariajul Andreei Bălan cu George Burcea. Se pare că solista nu prea ar vrea să se despartă de actor, însă nimic în viață nu este stabil. Prietenii celor doi nu au negat că ar fi probleme în căsnicia acestora, iar în viitorul apropiat nu se exclude divorțul.

‘Momentan nu s-au depus actele de divort. Au doar câteva luni de când s-au căsătorit. Ar fi culmea să se despartă la nici un an de mariaj. Fiecare este liber să facă ce vrea cu viața lui. Totul este imprevizibil. Niciodată nu se știe ce se poate întâmpla. Andreea nu poate să știe ce se va întâmpla pe viitor și ce îi va rezerva viața’, au declarat cunoscuții îndrăgitei cântărețe.

George Burcea a preferat să nu comenteze prea mult pe seama acestui subiect, dar nu a infirmat că s-a certat cu Andreea Bălan.

‘Nu pot să infirm, nici să confirm faptul că suntem separați. Întrebați-o pe Andreea. Dacă vom ajunge la divorț, cu siguranță Andreea o să vă anunțe. Ea se pricepe mult mai bine ca mine. Nu vreau să comentez mai multe’, a spus George Burcea pentru Cancan.ro.

 

citește și...