Andreea Bălan și George Burcea mai formează un cuplu doar în acte? Solista luptă din răsputeri să-și salveze mariajul

25.02.2020, 11:54
Andreea Bălan și George Burcea mai formează un cuplu doar în acte? Solista luptă din răsputeri să-și salveze mariajul
Andreea Bălan și George Burcea mai formează un cuplu doar în acte?

Andreea Bălan și George Burcea sunt în prag de divorț, iar apropiații lor susțin că între cei doi nu mai există niciun fel de relație. Pe de altă parte, solista ar lupta din răsputeri să-și salveze mariajul.

Andreea Bălan și George Burcea mai formează un cuplu doar în acte?

În ultima perioadă, George Burcea a refuzat să mai vorbească cu soția lui și chiar a plecat de acasă pentru a locui cu amicii săi. Actorul a decis ca doar în weeekend să petreacă timpul cu fetele sale acasă la Andreea Bălan. Deși cei doi se întâlnesc, se pare că nu își adresează niciun cuvânt și se ignoră reciproc.

Pentru a trece peste momentele grele din viața sa, solista se ocupă mai mult de cele două fetițe ale sale, împreună cu mama ei.

‘Nu mai pot comunica așa cum o făceau, Andreea suferă foarte tare din cauza asta, mai ales că, atunci când vine vorba de George, este mai înțelegătoare ca niciodată. Ea, culmea, îl și înțelege, știe că pentru el, probabil, este greu să fie în umbra ei, dar tot vrea să îl ajute să depășească situația.

Andreea nu vrea, sub nicio formă, să se despartă de el și pentru că e convinsă că fiicele lor trebuie să crească într-o familie completă, să se bucure de prezența ambilor părinți pentru a crește sănătos. El nu înțelege că ea asta și-a dorit, și-a dorit o familie și copii, că, de fapt, ea nu are nevoie de nimic altceva, este totuși o femeie realizată’, au declarat apropiații celor doi soți pentru Wowbiz.

Până în acest moment, cei doi nu au stabilit nimic legat de divorț.

‘Încă nu au fost depuse niciun fel de acte, dar s-a discutat de separare, de despărțire. Andreea, așa cum știe toată lumea, vrea ca lucrurile să meargă într-un anumit sens, iar George probabil nu se poate adapta la cele impuse de ea. Andreea se chinuiește din greu să nu se ajungă într-o asemenea situație, dar, din păcate, George e de nerecunoscut’, au mai precizat apropiații Andreei Bălan.

citește și...