După 10 luni de căsnicie, o femeie a aflat că soțul ei este, de fapt, femeie. Soția a avut relații intime cu „soțul” în timpul căsătoriei

28.06.2022, 12:49

Toată lumea are secrete. Și nimic nu poate asigura că soțul tău nu are nimic de ascuns . Poate fi povestea oricui. Sună absurd, dar recent, o poveste despre o femeie nefericită care a descoperit că soțul ei era de fapt femeie a devenit virală pe internet. „Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”, a declarat femeia pentru publicația locală Tribun News.

O tânără de 22 de ani, identificată doar cu inițialele N.A., și-a dat în judecată soțul pentru infracțiunea de înșelăciune, după ce a descoperit că acesta a înșelat-o în perioada în care au fost căsătoriți în Indonezia. Familia persoanei afectate a fost cea care a ajuns să observe un comportament neobișnuit la partenerul ei, care s-a identificat drept Ahnaf Arrafif.

Protagonistul acestei povești îl cunoscuse pe soțul ei, un neurochirurg, printr-o aplicație de întâlniri. După ce s-au întâlnit o vreme, cei doi au făcut o legătură de dragoste și ulterior au decis să se căsătorească, potrivit  New York Post.

Femeia nu și-a văzut „soțul”  niciodată dezbrăcat

N.A. spune că a avut relații intime normale cu „soțul ei” în timpul căsătoriei, însă abia acum și-a dat seama că a fost păcălită. I s-a părut, totuși, bizar că el nu a lăsat-o niciodată să-l vadă dezbrăcat.

Cercul apropiat al tinerei a început însă să aibă anumite suspiciuni, care au crescut de-a lungul săptămânilor. Mai exact, rudele nu au înțeles cum ar putea să petreacă atât de mult timp în casă dacă ar fi trebuit să fie un medic remarcabil, relatează Chronicle.

Mama tinerei i-a cerut să se dezbrace

Familia soției sale s-a întrebat dacă chiar profesa meseria pe care o pretindea. Potrivit acestora, petrecea mult timp acasă, avea un program foarte flexibil și nu avea diplome sau nimic care să demonstreze că a studiat medicina.

În plus, nici mama femeii nu înțelegea de ce doctorul înota cu hainele în piscină când aveau vizitatori. Totuși, soacra nu l-a crezut și, epuizată de a nu ști adevărul, i-a cerut să se dezbrace pentru a dovedi că este bărbat. De acolo au început problemele pentru doctor, care a ajuns să dezvăluie că a mințit tot timpul și că, de fapt, este o femeie.

Confruntat cu suspiciunile tot mai mari ale familiei, Arrafif și-a luat soția departe de casă lor. S-au mutat în orașul Lahat, din Sumatra de Sud.

Potrivit celor relatate de ziarul Daily Star, el a ținut-o acolo închisă. Femeia nu avea voie să iasă, să primească vizitatori sau să-și sune rudele.

Mai mult, Ahnaf Arrafif o controla pe „soția” sa. În cele din urmă, mama victimei și-a raportat fiica dispărută și apoi a intervenit poliția.

Mai mulți agenți i-au localizat și s-au dus la casă, unde, interogat, Arrafif a recunoscut că nu este bărbat așa cum spusese și că numele ei real este Erayani.

Reclamanta a cerut imediat divorțul și a acuzat-o pe cealaltă femeie că i-a înșelat familia, cerând despăgubiri de peste 20 de mii de dolari (circa 13 milioane ¢).

„Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”, a declarat femeia pentru publicația locală Tribun News

Conform legislației indoneziene, femeia care a pozat în bărbat ar putea risca o pedeapsă de până la 10 ani de închisoare.

citește și...