Dumitru Dragomir, despre moartea fiului său cel mare. ”Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta”

07.12.2021, 12:57
Dumitru Dragomir, despre moartea fiului său cel mare. ”Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta”
Dumitru Dragomir, despre moartea fiului său cel mare. ”Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal din România, a făcut mărturisiri dureroase la emisiunea moderată de Deniase Rifaii la postul de televiziune Kanal D. Dumitru Dragomir, în vârstă de 75 de ani, a vorbit despre moartea fiului său cel mare, la ârsta de 18 ani. ”Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta”, a spus acesta.

Omul de fotbal Dumitru Dragomir a fost prezent la emisiunea ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la Kanal D. Printre altele, acesta a vorbit despre mareea dramă din viața sa, și anume moartea fulgerătoare a fiului său cel mare, Manuel. Acesta avea 18 ani și era fotbalist la FCM Brașov atunci când a murit pe neașteptate, în somn.

Mitică Dragomir este căsătorit de peste 50 de ani, mai are un fiu, Bogdan, și doi nepoți.

Dumitru Dragomir, despre moartea fiului său cel mare. ”Este peste puterile mele de a înțelege”

„Pe Dumnezeu nu poți fi supărat, dar am o neîmplinire până mor. Cum să moară de sufocare mecanică? Noaptea, în somn, i-a venit să vomite și a luat-o pe trahee și a murit lângă Bogdan în pat. S-au mai întâmplat cazuri, dar un copil nevinovat care era sportiv de mare performanță și avea control medical săptămânal. Nu m-am împăcat și nu mă împac până mor cu treaba asta. Cred că există o forță care după ce ai o nenorocire, îți dă o compensație. Până mor spun că există ceva. După ce a murit băiatul meu, Dumnezeu mi-a dat doi nepoți care seamănă cu el. Este peste puterile mele de a înțelege. Dacă nu plecam din Brașov, o luam razna și eu și soția mea mergând la cimitir. Noi suntem o familie foarte unită. Nepoții sunt mari, dar da, sunt neîmplinit până mor din cauza morții fiului meu, Manuel”, a declarat Dumitru Dragomir, potrivit kanald.ro.

Dumitru Dragomir a afirmat că a avut chiar gânduri de sinucidere după ce și-a pierdut fiul. „După moartea fiului meu, am avut și această nebunie în cap, dar mi-a trecut, pentru că am o familie despre care nu pot să vorbesc decât la superlativ. Copiii mei au fost copii cuminți, întrebați pe toată lumea, soția mea a fost o sfântă. Eu am fost mai puțin sfânt. Așa este bărbatul, el trebuie să aducă și nevasta să aibă grija de educația copiilor, de bărbat, de casă. Am avut o educație țărănească. Am supărat-o de multe ori pe nevastă-mea. Eu nu sunt mulțumit nici de mine, eu sunt mulțumit numai de nevastă, restul de nimic”, a spus acesta, conform sursei citate anterior.

citește și...