Cristiano Ronaldo ar fi ajuns la un acord cu un mare club european. Echipa care vrea să-l angajeze pe starul portughez în 2023

04.09.2022, 15:05

Se pare că Cristiano Ronaldo nu mai vrea să stea în continuare pe bancă la meciurile lui Manchester United din Premier League și și ar fi putut să-și găsească următorul club, cel puțin așa se vehiculează din Turcia, întrucât publicația sportivă Ajansspor susține că starul portughez ar putea ajunge la Fenerbahce.

Aceștia relatează că antrenorul echipei ar fi putut juca un rol important în această decizie, deoarece Fenerbahce este condusă în prezent de portughezul Jorge Jesús, care ar fi putut fi piesa decisivă în acest puzzle.

Ajansspor citează, de asemenea, o presupusă declarație a președintelui Fenerbahce, Ali Koc, în care acesta susține că clubul a ajuns la un acord verbal cu Cristiano Ronaldo, potrivit marca.com.

Echipa care vrea să-l angajeze pe Cristiano Ronaldo în 2023

Fenerbahce nu joacă în acest an în Liga Campionilor, competiția prețuită de Cristiano Ronaldo, iar în timp ce principalele ligi europene și-au închis deja piața de transferuri, Turcia este încă o posibilitate, deoarece își închide registrele la sfârșitul acestei luni.

Erik Ten Hag, antrenorul lui Manchester United, a declarat că echipa sa nu va suferi nicio schimbare înainte de luna ianuarie, ceea ce lasă să se înțeleagă că Cristiano Ronaldo va rămâne, însă povestea de dragoste din al doilea mandat al portughezului la echipă pare să se apropie de sfârșit.

Valoarea simbolică a Fenerbahce a crescut  cu 20%

Vorbind despre Ronaldo, Ten Hag a recunoscut că echipa trebuie să se îmbunătățească din punct de vedere ofensiv, dar portughezul este unul dintre jucătorii lor vedetă și vor avea nevoie de el pe tot parcursul sezonului.

Pare destul de puțin probabil ca Cristiano Ronaldo să fie cedat unei alte echipe înainte de pauza de iarnă, chiar dacă agentul său, Jorge Mendes, a făcut aproape imposibilul pentru a încerca să atragă cele mai mari cluburi din Europa să semneze cu atacantul portughez.

Această știre despre Fenerbahce a fost un succes pe internet, deoarece peste 154.000 de tweet-uri au fost publicate la doar câteva minute după ce a apărut știrea, iar valoarea simbolică a Fenerbahce a crescut și ea cu 20%.

 

 

 

citește și...