Cristiano Ronaldo a refuzat o ofertă de 242 de milioane de euro. “Ne-ar plăcea să îl vedem pe el sau chiar și alți jucători de top de același nivel”

13.09.2022, 14:34

Faptul că strul portughez Cristiano Ronaldo vrea să plece de la Manchester United nu este o surpriză. De mai multe luni, starul portughez și-a exprimat clar intențiile față de echipa lui Eric Ten Hag, care au legătură cu faptul de a face parte dintr-o echipă care concurează în UEFA Champions League. În ciuda solicitării sale, nu s-a făcut niciun transfer pe toată durata perioadei de transferuri, deși au existat oferte. Una dintre aceste oferte a fost de 242 de milioane de euro pentru două sezoane.

Nu a fost o vară liniștită pentru Cristiano Ronaldo. De la început până la sfârșit s-a vorbit despre o posibilă plecare a starului portughez de la Manchester United. Aceasta a fost intenția jucătorului. Cu toate acestea, opțiunile pe care le avea nu erau cele dorite. La câteva săptămâni după închiderea perioadei de transferuri, a fost dezvăluită o ofertă uriașă pe care Cristiano o primise. CNN Portugal susține că starul portughez a refuzat o ofertă de 242 de milioane de euro de la clubul saudit Al-Hilal, care îi oferea un contract pe doi ani.

Cristiano, în ciuda faptului că poate câștiga peste 2 milioane de euro pe săptămână, a refuzat. Deocamdată, obiectivul jucătorului de 37 de ani este de a rămâne în top. Mai mult, prima sa intenție a fost aceea de a reveni la un club din Liga Campionilor în acest sezon, lucru care nu s-a întâmplat în cele din urmă. S-a vorbit de Atlético, Sporting sau Napoli, dar niciuna dintre operațiuni nu s-a concretizat. De asemenea, Inter și Milan, unde a primit două refuzuri, potrivit as.com.

Ce a declarat președintele ligii din Arabia Saudită

Deocamdată, cel care a câștigat de cinci ori Ballon d’Or va juca în Premier League. El mai are încă un an de contract pe Old Trafford. Deși, pentru moment, nu joacă rolul principal pe care și l-ar dori sub Ten Hag. Dacă nu este convins, ar avea oferta țării saudite. , Yasser Al-Misehal, a declarat pentru The Athletic că “le-ar plăcea să vadă un jucător precum Cristiano Ronaldo jucând în liga lor”. Sosirea lui Cristiano în Arabia Saudită ar fi un impuls pentru acest campionat.

Vom vedea dacă va accepta în cele din urmă oferta, iar având în vedere situația complicată de înlocuitor pe care o are la Diavolii Roșii, ar putea lua o decizie în piața de iarnă, după ce a jucat cu Portugalia la Cupa Mondială din Qatar, a cincea pentru jucător și poate ultima din lunga sa carieră profesională. deocamdată, quintuplul câștigător al Ballon d’Or va juca în Premier League.

“Ne-ar plăcea să vedem  un jucător precum Cristiano Ronaldo jucând în liga noastră”

El mai are încă un an de contract pe Old Trafford. Deși, pentru moment, nu joacă rolul principal pe care și l-ar dori sub Ten Hag. Dacă nu este convins, ar avea oferta țării saudite. Președintele ligii din Arabia Saudită, Yasser Al-Misehal, a declarat pentru The Athletic că “le-ar plăcea să vadă un jucător precum Cristiano Ronaldo jucând în liga lor”. Sosirea lui Cristiano în Arabia Saudită ar fi un impuls pentru acest campionat.

“Ne-ar plăcea să îl vedem pe el sau chiar și alți jucători de top de același nivel”, a declarat Yasser Al-Misehal, președintele Ligii Arabiei Saudite, pentru The Athletic.

“Sunt convins că ar fi o achiziție foarte scumpă, dar au mai fost și alți jucători care au plecat din prima ligă pentru a veni în țara noastră”, a adăugat el, fără să excludă posibilitatea ca alte cluburi din campionatul său să facă o ofertă pentru El Bicho.

Vom vedea dacă în cele din urmă va accepta oferta, iar având în vedere situația complicată pe care o are ca înlocuitor la Diavolii Roșii, ar putea lua o decizie în  iarnă, după ce va juca cu Portugalia la Cupa Mondială din Qatar, a cincea pentru jucător și poate ultima din lunga sa carieră profesională.

citește și...