Drama unei femei însărcinate care și-a pierdut soțul în război. Femeia a aflat că bărbatul a murit după ce a fost înmormântat

02.05.2022, 15:44
Drama unei femei însărcinate care și-a pierdut soțul în război. Femeia a aflat că bărbatul a murit după ce a fost înmormântat
Sandringham, UNITED KINGDOM - Princess Charlotte’s Seventh Birthday, was taken by her mother, The Duchess of Cambridge, in Norfolk, UK. *UK Clients - Pictures Containing Children Please Pixelate Face Prior To Publication*,Image: 687933003, License: Rights-managed, Restrictions: RIGHTS: WORLDWIDE EXCEPT IN FRANCE, UNITED KINGDOM,NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder. NEWS EDITORIAL USE ONLY. NO COMMERCIAL USE. NO MERCHANDISING, ADVERTISING, SOUVENIRS, MEMORABILIA or COLOURABLY SIMILAR. NOT FOR USE AFTER 31 DECEMBER, 2022, WITHOUT PRIOR PERMISSION FROM KENSINGTON PALACE. There shall be no commercial use whatsoever of the photographs (including by way of example only) any use in merchandising, advertising or any other non-news editorial use. The photographs must not be digitally enhanced, manipulated or modified in any manner or form and must include all of the individuals in the photograph when published. All other requests for use should be directed to the Press Office at Kensington Palace in writing., Model Release: no, Pictured: Princess Charlotte, Credit line: Profimedia

Viktoria și Bogdan Nazarenkoau depus eforturi timp de opt ani să aibă un copil. Vestea morțîi soțului ei a fost ținută secret timp de aproape trei săptămâni pentru a o proteja pe ea și pe copiii nenăscuți.

Contracțiile au început după ce a aflat că soțul ei, un polițist de frontieră ucrainean, a fost ucis de un lunetist rus.

Viktoria Nazarenko, 34 de ani, a născut gemeni a doua zi.

Mărturisirea femeii îndurerate

„Este tot ce mi-a mai rămas de la el – bebelușii și amintirile mele, care nu vor fi șterse niciodată”, a spus tânăra văduvă, cu lacrimi pe față.

Cuplul s-a chinuiy yimp de opt ​​ani să aibă un copil.

“Nu a greșit cu nimic”

“Nu a greșit cu nimic. Nici măcar nu a apucat să-și vadă bebelușii. Nu i-a luat în brațe”, a spus Viktoria.

Bogdan, în vârstă de 35 de ani, a fost împușcat mortal pe 14 martie, în timp ce se afla într-o misiune cu Serviciul de Stat al Grăniceri al Ucrainei în regiunea de nord a Cernihiv.

Familia și prietenii au încercat să o ferească pe Viktoria de veste, îngrijorată de impactul pe care l-ar putea avea asupra ei, fiind gravidă. Femeia a aflat trei săptămâni mai târziu. În acel moment, soțul ei fusese deja îngropat.

„Am aflat vestea pe 3 aprilie și am născut pe 4 aprilie – noaptea au început contracțiile”, a spus Viktoria. Pe atunci era însărcinată în 35 de săptămâni.

Viktoria locuiește deocamdată cu părinții ei într-un apartament mic într-un oraș din nord numit Nizhyn. Mama și tatăl ei fac tot ce pot pentru a ajuta.

Bogdan, ca și alți membri ai poliției de frontieră și ai forțelor armate ale Ucrainei, și-a apărat țara de invazia Rusiei încă de la începutul acesteia, pe 24 februarie.

El vorbea adesea cu soția sa însărcinată prin telefon, dar apelurile durau de obicei doar câteva secunde din cauza conexiunilor slabe.

Ultimul telefon al polițistului de frontieră ucrainean

Din întâmplare, ultimul lor apel, cu o zi înainte de a fi ucis, a durat mai mult – mai mult de 10 minute. Bogdan i-a spus soției sale că merge într-o misiune și că va trebui să-și închidă telefonul – o rutină obișnuită.

De asemenea, a încercat s-o convingă să se mute din orașul Cernihiv, din nord, unde locuiau.

Viktoria s-a adăpostit în subsolul unei pepiniere de câteva zile, în timp ce soldații ruși au atacat orașul, încercând să-l încercuiască și bombardând satele din jur.

A așteptat ca el să-și pornească telefonul din nou, dar au trecut zile și nu a primit niciun telefon.

citește și...