Drama prin care a trecut Florin Condurățeanu. Părinții săi au murit în spital, la distanță de 10 luni

29.06.2021, 10:12
Drama prin care a trecut Florin Condurățeanu. Părinții săi au murit în spital, la distanță de 10 luni
Drama prin care a trecut Florin Condurățeanu. Părinții săi au murit în spital, la distanță de 10 luni

Regretatul jurnalist Florin Condurățeanu a trecut printr-o mare dramă în urmă cu câțiva ani, când părinții săi au încetat din viață în spital, la o distanță de doar zece luni. Despre acea tragedia a povestit jurnalistul la o emisiune de televiziune.  Disparițiua părinților săi l-a marcat teribil ce cel care a fost Florin Condurățeanu.

Părinții lui Florin Condurățeanu au murit la același spital din Capitală, la o diferență de zece luni.

Regretatul jurnalist a povestit în anul 2015, la o emisiune de la Antena Stars, despre drama prin care a trecut.

Drama prin care a trecut Florin Condurățeanu. ”Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă”

„La Fundeni mi-au murit ambii părinţi, la distanţă de zece luni. S-au iubit foarte mult. Când ţi-au murit părinţii simţi că ai fost împuşcat în aripă. Tata era conferenţiarul lui Mina Minovici. A scăpat de pe front, fratele lui a stat mult timp prizonier în Siberia. Tata s-a îmbolnăvit de inimă şi din insuficienţa cardiacă a făcut edem pulmonar. Îşi pierdea cunoştinţa. I-am ţinut limba să nu şi-o înghită. La spital l-au îngrijit teribil, dar a doua zi, când m-am dus să-l vizitez făcuse stop cardiac. Eram în primul an de facultate”, povestea Florin Condurățeanu, potrivit spynews.ro.

”Mama mea, care avea o funcţie importantă pe linie economică la Fundeni, a făcut, de la tensiune, un atac cerebral stând de vorbă cu mine. Vorbeam cu ea şi vedeam cum îi împietreşte gura. Am chemat salvarea şi m-am dus la spital. A stat şase zile în comă. Au murit amândoi acolo. Eu i-am luat de acolo… Mama l-a iubit enorm pe tata. Când s-a îmbolnăvit de inimă îi lega şi şireturile. Deodată s-a trezit fără el şi a murit la zece luni distanță”, mai spunea acesta.

Florin Condurățeanu a murit la vârsta de 71 de ani

Cunoscutul om de televiziune Florin Condurățeanu a încetat din viață luni seara, 28 iunie 2021. Jurnalistul a suferit un stop cardio-respirator. Acesta murit chiar de Ziua Ziaristului Român. Vestea dispariției jurnalistului Florin Condurățeanu a îndurerat pe toată lumea.  Anunțul despre moartea lui Florin Condurățeanu a făst făcut de prezentatorul de televiziune Mihai Gâdea.

“Este foarte greu să vă anunț ceea ce urmează. Colegul şi prietenul nostru, unul dintre cei mai minunaţi oameni pe care i-am cunoscut vreodată, Florin Condurăţeanu, a încetat din viaţă. De-a lungul timpului, prin natura meseriei mele, am cunoscut şi lucrat cu foarte mulţi oameni. Nu am întâlnit pe nimeni ca Florin Condurăţeanu. În urmă cu puţin timp am aflat că scumpul nostru coleg şi prieten a intrat în stop cardio-respirator şi cu toţii am sperat ca Florin Condurăţeanu, aşa cum a învins întotdeauna, în profesie, în viaţă, să învingă şi în această seară. Dar bătălia aceasta, iată, nu a câştigat-o. Ceea ce însă a câștigat a fost bătălia cu întreaga viață. Ne aflăm la finalul unui drum al unui om de un talent, de o generozitate, de o bunătate, cum nu știu câți alți oameni l-ar putea concura vreodată. Florin Condurățeanu este cunoscut de marele public pentru modul în care și-a exercitat profesia. Și-a exercitat-o impecabil. A fost alături de cei mai iubiți români și a reușit să le spună poveștile. A reușit să meargă în domeniul sanitar, de exemplu, cu o talent și cu o vocație rar întâlnită. Florin Condurățeanu, mai mult decât orice însă și-a iubit țara, i-a iubit pe care locuiesc în această țară. A luptat întotdeauna pentru marile valori când acestea erau nedreptățite”, a spus Mihai Gâdea.

 

citește și...