Drama prin care a trecut Albert Oprea de la ”Survivor România”. ”Într-o lună au murit două persoane foarte dragi”

03.05.2021, 16:21
Drama prin care a trecut Albert Oprea de la ”Survivor România”. ”Într-o lună au murit două persoane foarte dragi”
Drama prin care a trecut Albert Oprea de la ”Survivor România”. ”Într-o lună au murit două persoane foarte dragi”

Albert Oprea, concurent la ”Survivor România”, a trecut prin momente extrem de dureroase cu câțiva ani în urmă.

În 2014, Albert Oprea a trecut prin clipe grele. Acesta a pierdut două persoane dragi în decurs de o lună.

”Am avut două momente foarte grele. În ianuarie 2014, a murit fratele mai mic al mamei, cu care mă înțelegeam foarte bine, aveam o relație foarte strânsă, eram apropiați, iar la o lună a murit și fratele tatălui meu, cu care mă înțelegeam la fel de bine. A fost o perioadă foarte grea pentru mine atunci, pentru că, într-o lună, au murit două persoane foarte dragi. Aveam 17 ani și m-a afectat foarte mult pierderea celor doi. Am mai avut un moment foarte greu în 2020. Am plecat în Londra să muncesc, să îmi strâng bani pentru o afacere. Am avut niște joburi foarte grele, m-au stresat foarte mult. Am lucrat la Amazon, condițiile erau dificile, era foarte multă muncă, am luat-o de jos. Am muncit și într-un hotel, am fost recepționer, ore multe, oboseală, stres…”, a dezvăluit Albert Oprea pentru revista Viva.

Ce vrea să facă Albert Oprea cu banii dacă ar câștiga”Survivor România”

Albert Oprea face parte din echipa Războinicilor de la ”Survivor România”. Acesta a fost desemnat în numeroase rânduri favoriotul publicului. Albert Oprea a mărturisit ce își dorește să facă cu banii pe care i-ar lua dacă ar câștiga concursul filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

”Premiul l-aș investi în mine, în educația mea, în viitorul meu. Vreau să dau un exemplu și tinerilor care nu au relații, părinți bogați, că te poți ridica prin forțe proprii. Eu am încredere în mine și îmi joc șansa”, a declarat Albert Oprea într-un interviu.

”Îmi place foarte mult să citesc, îmi place psihologia, îmi place să mă documentez, să aflu lucruri noi în fiecare zi. Sunt pasionat de filme, de actorie. M-am gândit să fac o carieră din asta. Îmi plac afacerile. Planul meu este să fac afaceri, să fac bani ca să mă întrețin, și apoi să fac doar ceea ce îmi place”, a adăugat concurentul de la ”Survivor România.

citește și...