Drama prin care a trăit-o Alina Pușcău când a fost infectată cu COVID. “Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…”

03.11.2021, 13:13
Drama prin care a trăit-o Alina Pușcău când a fost infectată cu COVID. Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…”
Drama prin care a trăit-o Alina Pușcău când a fost infectată cu COVID. "Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…”

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a povestit despre coșmarul pe care l-a trăit după ce s-a infectat cu COVID-19. Fotomodelul a fost infectat cu varianta Delta a noului coronavirus și s-a simțit extyrem de rău. Alina Pușcău a ajuns în cele din urmă la spital. “Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…”, a mărturisit vedeta.

Alina Pușcău este infectată cu varianta Delta a noului coronavirus. Vedeta s-a simțit foarte rău în acea perioadă.  Într-un interviu pentru emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, Alina Puşcau a descris cu lux de amănunte coşmarul prin care a trecut în luna septembrie a acestui an.

”A fost cea mai grea perioadă din viața mea, niciodată nu m-am simțit atât de bolnavă. Corpul meu simțeam că a decedat, am intrat în panică pentru că eram singură, nu am avut familia lângă mine. Ea (n.r. prietena ei) avea COVID și nu știa și așa am luat, în casa mea. Începusem să tușesc, să mă doară în gât, să am frisoare, nu îmi înțelegeam corpul. Seara am făcut febră, simțeam că îmi ard plămânii, simțeam o apăsare în piept, dureri de cap îngrozitoare, dureri de stomac. Mă ustura stomacul, îmi curgea sânge din nas, vărsam. Pur și simplu am avut tot felul de simtpome în același timp și nu se opreau, era din ce în ce mai rău… Și pur și simplu nouă zile am avut febră, dureri de cap, usturimi de stomac. Norocul meu a fost că am putut să respir, a fost singura șansă de a trăi. Am avut noroc că nu am avut alte probleme de sănătate. În fiecare zi creștea durerea și am stat nouă zile fără să mănânc, mâncam câte o bucățică, pentru că am luat anitibiotic foarte puternic. Nu puteam să mă ridic din pat, mă țineam de ceva ca să mă duc la toaletă. A fost un coșmar pentru mine… Aveam febră 40. Îmi era teamă că o să mor în spital, că dacă ajung în spital nu o să am nicio șansă și am zis că mai bine stau acasă. Dar corpul meu devenise și mai infectat și mai slăbit, nu puteam să mă mișc pur și simplu. Mi-e și frică să mă gândesc prin ce am trecut”, a mărturisit vedeta, potrivit wowbiz.ro.

Drama prin care a trăit-o Alina Pușcău când a fost infectată cu COVID. ”Dacă eu nu mă trezeam, pe mine mă găseau în casă moartă”

Alina Pușcău a dat detalii despre experiența trăită în spital și a dezvăluit că a fost ajutată, în acea perioadă, de familia lui Andrei Stoica.

“Credeam că o să mor. Și mama la fel, aștepta să primească telefon că nu mai…Pentru că i-am spus că nu mai pot de dureri și nu mai vreau să fiu în durerea asta. Nici nu mai puteam să conștientizez ce se întâmplă cu mine. Mintea îți spune „De ce mai vrei să trăiesti?”. Nici nu credeam că o să mă mai trezesc vreodată din pat, așa de greu a fost. Eram o legumă. Am sunat la salvare din nou și am așteptat nouă ore să vină salvarea și nu mai puteam. În timp ce sunam la salvare toată lumea îmi dădea mesaje și mă întreba dacă am nevoie de ceva.

Eu sunt o persoană care nu cere și Andrei Stoica mi-a dat mesaj să mă întrebe dacă am nevoie de ceva. Mi-a adus soția lui o supă la ușă și mi-a spus să sun la salvare. Chiar eram în apel cu salvarea, am sunat de trei ori, mi-au spus că o să vină și am așteptat nouă ore. Noroc cu soția lui Andrei, că au știut pe cineva la Floreasca și au sunat-o pe șefa de la ambulanță. A venit cineva după jumătate de oră, după nouă ore. Am fost la spital, m-a luat salvarea. Mi-au pus tot felul de întrebări, eu nici nu puteam să vorbesc. Nu m-au internat, pentru că puteam să respir. Îi internează pe cei care nu pot să respir”, a detaliat Alina Pușcău.

”Și după ce mi-au făcut perfuzia, la nouă dimineața m-au trimis acasă. La trei dimineața dormeam și din somn m-am trezit că nu mai puteam să respir. Atunci mi-am dat seama că nu mai am nicio șansă. Chiar și acum când respir, nu pot să respir foarte profund. Am intrat în panică rău de tot, am zis că viața mea se termină. Am încercat să respir profund. Dacă eu nu mă trezeam, pe mine mă găseau în casă moartă. Poți să mori în somn. Eu am fost conștientă care este visul și care este realitatea și am început să respir profund. Am intrat în panică rău de tot, începusem să tremur.

Am sunat la salvare, mi-au făcut testul COVID, nu mai aveam COVID, dar simptomele erau acolo și mai profunde. M-au dus la Elias și nu mai erau locuri deloc. M-au băgat în camera de gardă și au adus toată aparatura, ca să poată să mă salveze. Eu trebuia să iau niște medicamente de plămâni, dar au greșit că nu mi-au dat medicamente de plămâni. A doua oară când m-am dus mi-au dat medicamente de plămâni, pentru că începuse să mi se oprească respirația. Mă gândeam că nu am creat nicio familie, copii și chiar am și vorbit cu Dumnezeu, i-am spus că, dacă este timpul meu să plec, să plec, să nu mai stau în durerea asta. Mama credea că o să mor. Când am fost la ea mi-a spus: „Eu nu credeam să o să trăiești””, a încheiat Alina Pușcău.

 

citește și...