Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. ”Mă omoară. Îmi distruge viața”

28.09.2021, 11:15
Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. ”Mă omoară. Îmi distruge viața”
Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. ”Mă omoară. Îmi distruge viața”

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, trece prin momente extrem de dificile Aceasta a fost infectartă cu noul coronavirus, iar starea sa de sănătate nu este deloc bună. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața”, a spus celebrul fotomodel într-un filmuleț postat pe contul său de pe o rețea de socializare.

Alina Pușcău a anunțat în mediul online că este infectată cu coronavirus.

Starea binecunoscutului model internațional nu este deloc una bună.

Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. ”Virusul îmi atacă toate organele”

Alina Pușcău a anunțat că a fost infectată cu varianta Delta și că se simte foarte rău. „Este Covid, mă omoară. Îmi distruge viața. E așa de greu. Virusul îmi atacă toate organele. Nu pot să mă ridic în picioare, mai mult decât să fac câțiva pași. Am contractat varianta Delta și este foarte greu. Am dureri de cap, vărsături. Este cel mai greu lucru pe care l-am trăit în viața mea. Este foarte greu pentru mine, este extrem de greu”, a transmis Alina Pușcău, potrivit click.ro.

”Covid-ul nu este de joacă. Vă rog luați-l în serios faceți-vă vaccinul, aveți grijă că este foarte periculos. Virusul ăsta te distruge, îți distruge tot în organism. Mi-a atacat plămânii, mi-a atacat rinichii. Este extrem de greu să respiri, să vorbești. Astăzi este a noua zi și este foarte greu, abia pot să mănânc. Mă uit la televizor ca să pot să nu mă simt singură în casă”, a mai spus ea.

Alina Pușcău, infectată cu COVID-19. A avut probleme de sănătate în ultimele luni

În ultima perioadă de timp, Alina Pușcău, fostă concurentă de la show-ul ”Ferma”, a a avut probleme de sănătate  după ce s-a confruntat cu amețeli puternice și stări de leșin, timp de șase luni.  Alina Pușcău, care a avut o idilă cu actorul Vin Diesel în urmă cu ani, a explicat prin  ce a trecut într-un recent interviu.

„Am fost și în Turcia, și în America să văd ce am. Aveam amețeli și dureri de cap groaznice, stări de leșin. Probabil a fost ca un healing (mod de vindecare) al organismului. Nu-mi explic ce a fost, nici doctorii nu mi-au dat de cap. Mi-au spus doar că nu e Covid!”.

citește și...