Alina Pușcău, noi declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Dacă nu mergeam la spital, muream în casă”

30.09.2021, 10:56
Alina Pușcău, noi declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Dacă nu mergeam la spital, muream în casă”
Alina Pușcău, noi declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. ”Dacă nu mergeam la spital, muream în casă”

Alina Pușcău, în vârstă de 39 de ani, a făcut noi declarațioi după ce s-a infectat cu COVID-19. Fotomodelul a fost infectat cu varianta Delta a noului coronavirus și s-a simțit extyrem de rău. Alina Pușcău a ajuns în cele din urmă la spital. ”Dacă nu mergeam la spital, muream în casă”, a mărturisit binecunoscutul model internațional.

Alina Pușcău este infectată cu varianta Delta a noului coronavirus. Vedeta s-a simțit foarte rău, iar luni seară a ajuns la spital, unde a fost pusă pe perfuzii. Fotomodelul a dezvăluit că a luat virusul de la o prietenă, care a venit la ea acasă să o viziteze, fără să știe că are COVID-19.

“Regret foarte mult că nu am făcut vaccinul. Simptomele mele au început cu dureri în gât, dureri în piept, îmi ardeau plămânii, febră, dureri de cap. Seara am venit de la spital, mi-au făcut perfuzii, mi-au făcut analize la plămâni și au văzut că plămânii sunt afectați. Acum sunt acasă. O lună de zile trebuie să stau în casă. Și fac tratament pentru plămâni. Și acum când respir simt că ceva mi s-a rupt, că nu mai sunt cum eram înainte și chiar îmi e frică…”, a declarat Alina Pușcău pentru Antena 3, potrivit click.ro.

Alina Pușcău, noi declarații după ce s-a infectat cu COVID-19. ”La salvare stai ore întregi şi aştepţi”

“La salvare stai ore întregi şi aştepţi, pentru că e foarte multă lume. Auzem în telefon că oamenii mureau în casă de COVID. Dacă nu mergeam ieri la spital, muream în casă. Asta mi-a şi zis!”, a mai spus Alina Pușcău.

Alina Pușcău a fost externată pentru că mai erau paturi în spital pentru bolnavii de COVID-19. „Virusul mi-a afectat plămânii, am pneumonie! Am fost externată pentru că sunt mulți oameni blonavi care au nevoie de pat. M-au trimis acasă cu tratament. Nu mai am putere nici să mai fac de mâncare. Mi s-a fisurat ceva în capul pieptului, mi-e greu să respir. Nu am vrut să merg la spital, că auzisem niște povești. Am crezut că dacă iau antibiotic mă fac bine, dar mi-a făcut mai mult rău. Soția lui Andrei Stoica mi-a zis să sun la Salvare și să merg la spital. Am sunat la Salvare la 1 și a venit la 8! Am stat trei ore în Salvare, să ia alte persoane bolnave”, a spus aceasta la emisiunea ”La Măruță”, conform sursei citate anterior.

citește și...