Cu ce problemă s-a confruntat Ana Morodan. ”Nu mai dispare niciodată”

19.02.2021, 13:44
Cu ce problemă s-a confruntat Ana Morodan. ”Nu mai dispare niciodată”
Cu ce problemă s-a confruntat Ana Morodan. ”Nu mai dispare niciodată”

Ana Morodan a trecut prin momente extrem de dificile după dispariția părinților săi.

Ana Morodan a mărturisit cu ce problemă de sănătate s-a confruntat după ce și-a pierdut părinții. Vedeta a trecut prin momente dificile. A fost extrem de afectată și a început să aibă stări de anxietate.

„Am avut o perioadă foarte grea, după ce mi-am pierdut părinții. Aveam atacuri de panică, anxietate. Am fost la psihiatru care mi-a spus că am un burn out și s-a transformat într-o mică depresie. Unul dintre medicii din Elveția mi-a spus că odată ce s-a activat anxietatea nu mai dispare niciodată. Lucru care m-a ambiționat să găsesc soluția și să îmi revin. În 1 ianuarie 2019 mi-am revenit. Sunt zile în care sunt foarte stresată, că am foarte mult de lucru, dar nu mai este genul ăla de anxietate”, a declarat cea supranumită ”Contesa Digitală” la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Ana Morodan: ”Poate că voi adopta un copil în curând”

Ana Morodan a mai mărturisit că există posibilitatea ca în viitor să înfieze un copil.

„Nu voi avea niciodată spirit matern, nu simt și nu cred că se va întâmpla. Poate că voi adopta un copil în curând pentru a-i oferi o viață mai bună decât ar fi avut-o într-un centru de copii”, a spus ea.

”Dacă nu s-a deschis spiritul matern până la 36 de ani, nu se mai deschide. Dar iubiții mei sunt foarte simpatici că speră”, a completat vedeta.

Ana Morodan a fost exmatriculată din liceu

Ana Morodan a dat și detalii din perioada când era la liceu. Acesta a dezvăluit că a fost exmatriculată.

„Am fost exmatriculată la liceu. Pentru că am fost prinsă în toaletă făcând un lucru pe care nu avem voie să îl zic la TV, când eram singură”, a spus vedeta, conform sursei mai sus-menționate.

„M-am certat cu profa mea de psihologie și am avut la un moment dat o dezbatere într-o temă și m-am luat foarte tare cu ea în gură, dar ne-am contrazis foarte tare și i-am zis ceva de am depășit linia elev-profesor și am ajuns la linia elev-viața persoanală a ei. Și atunci am fost exmatriculată. Am fost dusă în sala de concerte. Și a trebuit să îmi cer iertare în fața ei și a intregii școli ca să fiu acceptată”, a mai povestea ea.

citește și...