Drama de nedescris a unui concurent de la ‘Puterea dragostei’. A povestit totul cu lacrimi în ochi: ‘Mama m-a abandonat, nu o suport’

11.09.2020, 21:15
Drama de nedescris a unui concurent de la 'Puterea dragostei'. A povestit totul cu lacrimi în ochi: 'Mama m-a abandonat, nu o suport'
Drama de nedescris a unui concurent de la 'Puterea dragostei'. A povestit totul cu lacrimi în ochi: 'Mama m-a abandonat, nu o suport'/ foto: captura Kanal D

Alexandru Moroșanu, unul dintre noii concurenți din casa ‘Puterea dragostei’, are o poveste de viață tristă. Tânărul a dezvăluit, cu ochii în lacrimi, că mama lui l-a abandonat când era doar un copil.

Alexandru Moroșanu a intrat în casa ‘Puterea dragostei’, zilele trecute, și s-a arătat interesat de Andrada. Până acum, concurentul nu a povestit ce copilărie grea a avut. În fața celorlalți concurenți din casa ‘Puterea dragostei’, Alexandru abia dacă și-a putut stăpâni lacrimile. Cristina Mihaela a deschis acest subiect sensibil pentru Alexandru, după ce fetele au spus că el este mai rece față de ele.

A fost părăsit de mamă

‘Mama m-a abandonat! A plecat in Italia si a ramas acolo. Ultima oara am vazut-o cand aveam 6 ani si a fost cea mai groaznica experienta din viata mea, fiindca nu stie sa se poarte cu un copil.
Pe mine m-a crescut doar tata, a fost si mama si tata pentru mine. S-a recasatorit, iar actuala lui sotie este adevarata mea mama. Pentru ca ea m-a crescut.

Mama biologica imi mai scrie pe internet, ma mai intreaba daca sunt bine, dar nu prea ii raspund, ii mai raspund din politete’, a spus Alexandru Moroșanu, noul concurent din sezonul 3 ‘Puterea dragostei’.

Alexandru Moroșanu o place pe Andrada

Alexandru i-a mărturisit Andradei că nu prea are încredere în femei, din pricina experienței cu mama sa biologică.

“Sunt convins ca ma voi apropia de Andrada”, a conchis Alexandru. Încă de la venirea în casă, tânărul a spus că vrea să încerce o relație cu Andrada.

În ediția de vineri, 11 septembrie, surorile Alexandra și Adriana s-au certat. Totul a pornit de la fostul iubit al Alexandrei, Nicos, care a afirmat că Alexandra s-a iubit cu doi frați în același timp.

Adriana și Alexandra s-au contrat

“Nu am fost niciodata cu doi frati, minte! Ultima relatie am avut-o in 2018. Nu am de gand sa ascult ce spune cineva care nu a stat langa mine si nu face parte din trecutul meu”, a replicat Alexandra.

Pe de altă parte, Adriana a spus că sora ei nu trebuie să îl mai acuze pe Nicos fără să aibă probe.

Alexandra: Adriana, sunt milioane de dovezi, e un sifon. Cum poti sa vii tu la mine sa spui ca nu sunt dovezi?

Adriana: Nu e o dovada buna, nu intelegi ce vreau sa spun. 

citește și...