Drama Corinei Dănilă după ce banca i-a luat casa! Prezentatoarea tv se luptă din răsputeri să-și rezolve problemele financiare

25.07.2021, 14:26
Drama Corinei Dănilă după ce banca i-a luat casa! Prezentatoarea tv se luptă din răsputeri să-și rezolve problemele financiare
Drama Corinei Dănilă după ce banca i-a luat casa! Prezentatoarea tv se luptă din răsputeri să-și rezolve problemele financiare

Corina Dănilă trăiește o dramă de mai bine de 10 ani. Actrița a început să aibă probleme financiare la scurt timp după ce s-a măritat cu omul de afaceri Norris Măgeanu.

La vremea respectivă, cei doi au dorit să-și construiască o vilă mare, însă din lipsă de resurse financiare, Corina Dănilă a împrumut de la bancă suma de 460.000 de franci elvețieni.

Corina Dănilă nu și-a încheiat socotelile cu banca de la care a luat creditul

Din păcate, actrița a început să se confrunte cu mari probleme, după ce a divorțat de Norris Măgeanu. Vedeta nu a mai putut să-și plătească ratele la bancă. În cele din urmă, banca i-a luat casa ipotecată, iar actrița și fiica ei au fost nevoite să o ia de la zero.

De atunci au trecut șapte ani, însă banca a decis să-și recupereze diferența de bani de la Corina Dănilă. Instituția a pus sechestru și pe alte bunuri ale vedetei. Din lipsă de bani, Corina Dănilă a fost nevoită să-și ia două joburi pentru a-și plăti datoriile. Ea avea poprire pe 30% din salariu, conform legislației în vigoare.

Nevoită să lucreze mai mult

Drept urmare, TVR i-a întins o mână de ajutor actriței. Șefii i-au propus acesteia să preia rolul de moderatoare a emisiunii „Gala umorului”, difuzată pe TVR 2.

Având în vedere suma destul de mare pe care Corina Dănilă o datora, plus dobânzile, Guvernul a emis o ordonanță prin care se instituia darea în plată în cazul românilor cu credite la bănci. Astfel, banca nu a fost mulțumită doar cu faptul că vedeta a cedat locuința, iar în 2017 a atacat decizia la Înalta Curte de Casație și Justiție. După 4 ani, Corina Dănilă încă este nevoită să se plimbe pe holurile tribunalelor pentru a-și încheia socotelile cu banca creditoare, scrie Playtech. 

Cum a ajuns Corina Dănilă să lucreze în televiziune

Corina Dănilă este cunoscută publicului ca actriță și prezentatoare de televiziune. Vedeta a ajuns să lucreze în televiziune în anii de după Revoluția din 1989.

”În vara anului 1994, după ce terminasem facultatea, jucam deja în două spectacole la Teatrul Național. În octombrie a fost un anunț că se organizează concurs la TVR pentru un post de crainică. Mama mea a fost cea care a insistat să mă prezint la acest concurs. L-am susținut și în noiembrie eram angajată cu carte de muncă. Intram într-o lume nouă, cu noi provocări și mi-a plăcut. Am continuat să joc în paralel la teatru până când s-a încheiat stagiunea, în vara următoare. Între timp, am descoperit Știrile…”, a detaliat Corina Dănilă pentru libertatea.ro.

citește și...