FOTO / Imagini nemaivăzute cu Corina Dănilă. Vedeta TV a împlinit 49 de ani

25.01.2021, 15:11
FOTO / Imagini nemaivăzute cu Corina Dănilă. Vedeta TV a împlinit 49 de ani
FOTO / Imagini nemaivăzute cu Corina Dănilă. Vedeta TV a împlinit 49 de ani

În data de 24 ianuarie, prezentatoarea de televiziune Corina Dănilă și-a aniversat ziua de naștere. Cu această ocazie, vedeta a dat publicității mai multe fotografii de colecție.

Corina Dănilă a împlinit 49 de ani. Pe contul ei de socializare, prezentatoarea de la Televiziunea Națională a publicat, pe contul său de socializare, mai multe fotografii din perioade diferite din viața sa.

”A fost o zi cu soare! La propriu. Și în sufletul meu! 49. Hmm… aproape 50 de ani! Îmi simt rădăcinile, știu cine sunt, de unde vin, îmi amintesc tot drumul. Cărarea luminoasă când totul a fost bine dar și când m-am rătăcit în întunericul vremurilor grele. Fiecare moment mi-a modelat viața și pe mine, cea de azi. Tot binele dar… fiecare eșec, fiecare om care mi-a zis “nu poți!” sau “nu ești suficient de bună!” sau… “visezi!” Ei bine, visele pot deveni realitate și depinde de noi să ignorăm negativitatea, limitele impuse de alții. Este “imposibil” până când se realizează! Doar dacă te focusezi pe tine însuți, este singura competiție pe care o ai, să fii mai bun decât ai fost ieri. Fizic, mental, spiritual. Ăsta e adevăratul succes! Să găsești pacea interioară, dragoste, fericire, chiar dacă doar în… momente. Continuă să îți faci amintiri, continuă să crești, să înveți, să-ți urmărești visurile! Este călătoria mea, drumul meu, visul meu. Vă mulțumesc! ?❤”, le-a mărturisit Corina Dănilă fanilor săi.

Corina Dănilă are o fată adolescentă

Corina Dănilă este mama unei fete adolescente, pe nume Rianna, care are 17 ani. Rianna este fruct al relației pe care prezentatoarea de televiziune a avut-o cu pilotul Norris Măgeanu, de care s-a despărțit în urmă cu ani.  Într-un interviu pentru revista Unica, din urmă cu ceva timp, Rianna a făcut decarații despre relația cu mama sa, Corina Dănilă.

”Mă bucur că o pot considera pe mama prietenă, pot vorbi cu ea despre orice, mă ascultă, mă sfătuiește și, în același timp, mă simt liberă. Încercăm mereu să ne facem timp pe care să-l petrecem împreună și cel mai mult ne place să ne uităm la un film bun”, spunea ea.

”Pentru mine, mama mea este doar mama, nu o persoană publică. Din clasa întâi am mers la o școală de stat și întotdeauna mama m-a tratat ca pe un copil obișnuit. E adevărat că a fost decizia mamei să nu mă expuna în mass-media, iar eu am fost total de acord. Sunt activă pe rețelele de socializare, dar am grijă la ce postez”, adăuga Rianna.

citește și...