Drama adolescentei care la 19 ani a rămas brusc paralizată! Ce simptome a ignorat tânăra

23.06.2020, 15:22
Drama adolescentei care la 19 ani a rămas brusc paralizată! Ce simptome a ignorat tânăra
Drama adolescentei care la 19 ani a rămas brusc paralizată! Ce simptome a ignorat tânăra

Caz șocant într-un orășel din Anglia! O tânără de 19 ani a rămas paralizată de la piept în jos, după ce a ignorat o banală durere.

Lucy Corkeran trece acum prin momente grele! Avea toată viața înainte, însă în prezent se luptă să poată merge din nou. Incidentul tragic s-a produs în casa ei din Swindon, în timp ce mergea să ducă mâncare pentru o prietenă. Din senin, aceasta a simțit o durere puternică în piept, însă a ignorat-o total.

Tânăra a rămas paralizată la doar 19 ani

Din păcate, în mai puțin de o oră, Lucy Corkeran nu și-a mai putut mișca corpul. Din nefericire, tânăra suferise un accident vascular cerebral.

Șocați, părinții fetei, au sunat de urgență la 112, însă medicii le-au dat o veste tristă. Lucy paralizase, iar din ziua respectivă a ajuns să stea doar într-un scaun cu rotile.

‘Am fost o adolescentă cu un stil de viaţă sănătos, nu am fost niciodată foarte bolnavă. Fusesem la muncă în acea zi, apoi stăteam cu prietena mea în dormitor când am decis să comandăm de mâncare. Am coborât scările pentru a primi comanda, iar apoi am simţit o durere ascuţită în piept. Am crezut că voi face un atac de panică, dar nu m-am gândit la nimic mai grav, am considerat că o să-mi treacă.

Am mers în cameră şi am încercat să mănânc, dar braţele mele au început să îmi amorţească complet, iar în mai puţin de o oră nu mi-am mai simţit nici picioarele. A fost cea mai înfricoşătoare experienţă a vieţii mele, am crezut că mor, nu aveam habar ce se întâmplă. Paramedicii au avut nevoie de o targă pentru a mă transporta’, a mărturisit Lucy.

Medicii, slabe șanse de recuperare

Cu toate că a devenit dependentă de părinții ei, tânăra speră din tot sufletul că într-o bună zi va putea să mai meargă din nou. Doctorii i-au dat speranțe mici în ceea ce privește recuperarea sa.

‘Ştiam că este grav când au spus cele trei cuvinte. Am fost atât de supărată, iar familia mea nu ştia cum să reacţioneze, pentru că era vârsta, 19 ani. Medicii au fost uimiţi pentru că nu aveam nicio dovadă de infecţie, nici cheaguri de sânge ori vreun reumatism. Sunt recunoscătoare că îmi pot mişca capul şi umerii. Mai pot mişca şi braţele, câteva degete, însă picioarele nu le-am mai simţit din momentul accidentului’, a mai adăugat adolescenta.

Sursa: Mirror.co.uk

 

Vezi această postare pe Instagram

 

gifted from @talliahroseuk addison 2 piece shell suit ?

O postare distribuită de @ lucycorkeran pe

citește și...