Alexandru Arșinel, decizie radicală după atacul cerebral! Unde se va muta pentru o perioadă

02.08.2019, 13:01
Alexandru Arșinel, decizie radicală după atacul cerebral! Unde se va muta pentru o perioadă
Alexandru Arșinel, decizie radicală după atacul cerebral!

Alexandru Arșinel a trecut prin momente grele în urmă cu lună. Celebrul actor în vârstă de 80 de ani a fost internat la Terapie Intensivă, după ce a suferit un atac cerebral, la începutul lunii iulie. Acum, actorul se simte mai bine, însă se va muta o perioadă de timp la Sinaia.

Alexandru Arșinel, decizie radicală după atacul cerebral! Unde se va muta pentru o perioadă

‘Oamenii mă doresc sănătos, să-i fac să zâmbească, mai ales acum în momentele astea, când una dintre cele mai mari actrițe ale Naționalului…e o veste foarte tristă, a fost o mare actriță (Florina Cercel, n.r.).

Peste câteva zile mă voi duce să mă odihnesc puțin la Sinaia, într-un cuibușor de nebunii, mi-e dor de aerul de acolo, de liniștea de acolo. Simți nevoia, ai nevoie de o gură de oxigen, săptămâna viitoare o să trag o fugă până la Mărășești. Mă duc cu soția, cu Ioana, doamna care are grijă de soția mea și, în așteptare, pentru prietenii care vor trece spre munte, poate vor mai opri, din când în când și la mine’, a povestit Alexandru Arșinel, la „Răi da Buni’.

Soția lui Arșinel, Marinela, a rămas paralizată în urma unui accident stupid, petrecut acum câțiva ani.

‘Problemele de sănătate au apărut de când a căzut în cap, acum 3 ani şi jumătate. A fost la serbarea lui Rares, nepoțelul. Când a coborât pe scări, i s-a agăţat tocul şi a căzut în cap. A fost operată, dar a rămas paralizată toată, exceptând mâna dreaptă şi capul. Acum e o femeie în permanenţă lângă ea, care o ajută, găteşte, face curăţenie. Soţia mea e un om deosebit, un partener de viaţă extraordinar, care nu mi-a pus frâne şi m-a lăsat să-mi fac meseria.’, a povestit Alexandru Arșinel pentru click.ro.

 

citește și...