Dragoș Bucur dă detalii despre familia sa. ”Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor”

11.01.2021, 10:41
Dragoș Bucur dă detalii despre familia sa. ”Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor”
Dragoș Bucur dă detalii despre familia sa. ”Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor” Dragoș Bucur dă detalii despre familia sa. ”Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor” Dragoș Bucur dă detalii despre familia sa. ”Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor”

Dragoș Bucur a făcut dezvăluiri despre familia sa și despre cum este viața lor în această perioadă.

Actorul Dragoș Bucur este căsătorit cu Dana Nălbaru, fostă componentă a trupei Hi-Q, de 16 ani. Cei doi au împreună doi copii biologici, Sofia și Kadri, și unul adoptat, Roxana. Prezentatorul emisiunii ”Visuri la cheie”, de la Pro TV,  a făcut dezvăluiri despre viața familiei sale în această perioadă  în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru libertateapentrufemei.ro.

”Sofia este suficient de matură încât să înțeleagă mare parte din ce se întâmplă și ei nu a fost nevoie să îi explicam nimic, doar să discutăm despre lumea în care trăim. Kadri și Roxana trăiesc încă în bula lor creată de Dana și de mine și deocamdată așa vreau să rămână. Îmi doresc să crească cu încredere în ei și în oameni, să socializeze cât mai aproape de ceea ce noi considerăm că este normal, să alerge prin pădure și să se joace cu alți copii”, a declarat Dragoș Bucur.

Dragoș Bucur, despre anul 2020: ”Am câștigat timp pentru mine și familia mea”

Dragoș Bucur a afirmat că anul care s-a încheiat a fost unul bun pentru el, dat fiind că a avut mai mult timp la dispoziție pentru a fi alături de familia sa.

”Am câștigat, în primul rând, timp pentru mine și familia mea și asta înseamnă foarte mult”, a mai spus actorul pentru sursa mai sus-menționată.

Dragoș Bucur a explicat și cum arată o zi din viața sa atunci când se află la filmări, dar și când este acasă, alături de familia sa. ”Zilele în care filmez se supun unui program stabilit, drumul cu autorulota până la locație, discuții, brainstorming, filmări, pauza de masă, iar filmări etc. Acasă, zilele se supun de cele mai multe ori dorințelor și nevoilor copiilor”, a mărturisit acesta.

citește și...