Draga Olteanu Matei, poveste impresionantă de viață. A fost căsătorită de trei ori

18.11.2020, 09:23
Draga Olteanu Matei, poveste impresionantă de viață. A fost căsătorită de trei ori
Draga Olteanu Matei, poveste impresionantă de viață. A fost căsătorită de trei ori

Cea care a fost  legendara acrtriță Draga Olteanu Matei a avut o poveste de viață impresionantă. A fost căsătorită de trei ori, iar pe ultimul soț l-a considerat sufletul său pereche.

Draga Olteanu matei a avut o poveste de viață impresionantă. Artista a fost căsătorită de trei ori. Primele două căsnicii s-au încheiat din cauza infidelităților soților, notează click.ro. Cel de-al treilea mariaj al actriței Draga Olteanu Matei a fost cu medicul Ion Matei, cu care a fost căsătorită timp de 44 de ani. Ion Matei a încetat din viață în aprilie 2014.

“Sunt supărată. Supărarea asta nu va trece niciodată. O să moară odată cu mine. Vă spun sincer că aş fi preferat să mor şi eu odată cu el. Dacă există o mare dragoste, cum am trăit eu, ţi se pare că nimic nu mai are rost. 44 de ani am fost foarte fericiţi. Nu a existat niciun secret al longevităţii. Există oameni deştepţi şi oameni tâmpiţi. Oamenii deştepţi se înţeleg bine între ei până la bătrâneţe, îşi descoperă unul altuia motive de admiraţie, lucrurile se încheagă în aşa manieră încât unul fără celălalt nu poate să facă nimic. Asta e dragostea profundă care începe din tinereţe cu atracţia fizică şi se continuă cu iubirea. Ajungi să îl iubeşti pe celălalt cu toată fiinţa ta, respiri odată cu el, plângi odată cu el, râzi odată cu el… Aşa a fost viaţa noastră”, spunea Draga Olteanu Matei după moartea soțului său.

Draga Olteanu Matei a murit la spital

A murit actrița Draga Olteanu Matei.  Marea artistă a încetat din viață în noaptea de marți spre miercuri. Draga Olteanu Matei, în vârstă de 87 de ani, a ajuns, vineri seara, la Spitalul „Sf. Spiridon” din Iași, fiind transferată de la Spitalul Județean Piatra Neamț, din cauza unei hemoragii digestive superioare. Medicii de la Spitalul Sfântul Spiridon din Iași au anunțat că, în ciuda eforturilor depuse, actrița a murit în noaptea de marți spre miercuri.

Diana Cimpoeșu, purtătorul de cuvânt al Spitalului ”Sfântul Spiridon”, a făcut primele declarații despre decesul celebrei actrițe Draga Olteanu Matei.

„Din păcate, în ciuda eforturilor echipei medicale, a colegilor de la Spitalul Sfântul Spiridon, de la secţia ATI, care au stat alături de ea până în ultimul minut, evoluţia ei a fost una nefavorabilă şi s-a declarat decesul în cursul acestei nopţi. Patologia era multiplă, iar starea critică susţinută din punct de vedere hemodinamic şi ventilator… Din păcate vârsta şi tot ceea ce am mai spus zilele trecute nu au fost în favoarea vieţii şi s-a pierdut această luptă cu viaţa, din păcate. Am anunţat aparţinătorii şi, din păcate, asta este situaţia. Ne pare rău ca după fiecare pacient pe care îl pierdem”, a declarat Diana Cimpoeşu.

citește și...