Draga Olteanu Matei, mesaj foarte trist după moartea Tamarei Buciuceanu: „Curând o să plec și eu”

16.10.2019, 13:31
Draga Olteanu Matei, mesaj foarte trist după moartea Tamarei Buciuceanu: „Curând o să plec și eu”
Draga Olteanu Matei, mesaj foarte trist după moartea Tamarei Buciuceanu

Colegii de breaslă ai Tamarei Buciuceanu sunt devastați după trecerea sa în neființă, ieri. Rând pe rând, numeroși actori celebri au transmis mesaje emoționante despre „Doamna comediei românești”, printre care și îndrăgita Draga Olteanu Matei.

Tamara Buciuceanu Botez și Draga Olteanu Matei au împărțit nu doar scena, ci și o prietenie frumoasă și lungă. Atunci când a aflat că „Doamna comediei românești” a trecut în neființă, actrița a transmis un mesaj foarte trist. 

Draga Olteanu Matei, mesaj foarte trist după moartea Tamarei Buciuceanu

„Întotdeauna ne-am admirat unele pe altele. Ne-am dus cu mare bucurie la spectacolele unora şi ale celorlalte, iar în momentul în care am jucat cu Tamara, într-o piesă, unde eram bucătărese, ne-am înţeles extraordinar. Am jucat împreună şi în „Cuscrele’, şi atunci discutam cu Tamara că o să ne luăm de păr şi o să ne certăm, dar nu, dimpotrivă, noi atât de bine ne-am legat”, a povestit Draga Olteanu Matei.

„Atunci când ştim că pleacă unul dintre noi, poate pleacă într-o lume mai bună. E greu să te desparţi de un om. (…) Eu cu Tamara ne auzeam la telefon şi ne amuzam din pricina asta. Curând o să plec şi eu, Tamara era doar cu patru ani mai mare decât mine. Noi ne-am iubit foarte mult. O iubim pe Tamara, o respectăm, ne gândim la ea ca la cea mai mare actriţă de comedie a acestor timpuri şi îl rugăm pe Dumnezeu sa o ţină în lumină şi binecuvântare”, a mai dezvăluit actrița în vârstă de 86 de ani.

citește și...