Alexandru Arșinel, mesaj emoționant despre Tamara Buciuceanu: „Avea un suflet extraordinar”

16.10.2019, 12:32
Alexandru Arșinel, mesaj emoționant despre Tamara Buciuceanu: „Avea un suflet extraordinar”
Alexandru Arșinel, mesaj emoționant despre Tamara Buciuceanu

Alexandru Arșinel a transmis un mesaj emoționant despre Tamara Buciuceanu. Actorul a povestit că erau foarte apropiați și că a discutat cu ea acum câteva zile. 

Extrem de îndurerat de trecerea în neființă a colegei sale de breaslă, Alexandru Arșinel a vorbit, pentru Mediafax, despre marea Tamara Buciuceanu. Actorul a dezvăluit că a vorbit pentru ultima oară cu ea chiar acum câteva zile și că au avut mereu o relație foarte apropiată. 

Alexandru Arșinel, mesaj emoționant despre Tamara Buciuceanu

„Am primit vestea morții Tamarei cu o durere foarte mare în suflet. Eram foarte apropiat de ea, și ea de familia mea. Avea un suflet extraordinar de frumos, pe lângă faptul ca era o mare actriță. Ne suna mereu, și pe mine și pe soția mea. Acum câteva zile am vorbit cu ea, îmi spunea că nu se simte bine”, a spus Arșinel.

Tamara Buciuceanu a murit ieri, la vârsta de 90 de ani. Actrița era internată de pe 3 octombrie la Spitalul Elias, cu probleme cardiace. 

Anul trecut, la aniversarea a peste 65 de ani de la debutul ei pe scenă, „Doamna comediei românești” a transmis un mesaj emoționant: „Să știți că bucuria mea de astăzi este că nu m-ați uitat. (…) Mi-am făcut meseria cu cel mai mare drag. Dacă m-ați aplaudat 65 de ani, înseamnă că ați înţeles ce am vrut să spun pe scenă”.

„Când nu veţi mai mirosi flori de câmp pe scenă seara / Poate vă veţi întreba atunci unde-o fi plecat Tamara?”, spunea marea actriță.

citește și...