Dorian Popa, primele declarații despre participarea la ”Survivor”: ”Sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple”

23.11.2021, 15:49
Dorian Popa, primele declarații despre participarea la  ”Survivor”: ”Sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple”
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Dorian Popa a făcut primele declarații despre participarea sa la emisiunea ”Survivor”. Artistul se declară deranjat de zvonurile potrivit cărora a solicitat anumite sume de bani în schimbul participării la emisiunea ce va fi difuzată pe ProTv.

Artistul a vorbit pentru click.ro despre proiectele în care va fi implicat în viitor, fiind în negociere cu mai multe posturi TV.

Cântărețul a declarat că nu a primit nicio o ofertă din partea postului de televiziune ProTv. Artistul a subliniat că dacă ar fi existat o asemenea posibilitate, ar fi anunțat în mediul online.

Dorian Popa, despre participarea la ”Survivor”

„Consider că în ceea ce privește acest proiect și articolele apărute vizavi de participarea mea și negocierile mele cu acest nou proiect, numit Survivor, sunt niște lucruri care nu ar trebui să se întâmple.

Pentru că, obiectiv vorbind, eu nu am fost contactat de echipa acestui brand și cred că prezența numelui meu și a acelor sume, care sunt total fictive, este necesară numai pentru a se crea puțină vălvătaie în ceea ce privește acest show. Nu vreau să creadă nimeni că sunt supărat, dar consider că adevărul este mai presus de orice. Iar eu acum ies public și îmi asum faptul că nu am discutat cu absolut nimeni din producția acestui show, cel puțin de când este la noul post TV”, explică Dorian, pentru Click!.

 

Dorian Popa a explicat că, după participarea la show-ul ”Ultimul trib”, și-a propus să nu mai participe la un alt show de o asemenea anduranță. Artistul a mai spus că, desi a fost curtat de producția ”Survivor”, în anii precedenți, a refuzat de fiecare dată.

Cântărețul a declarat că nu a primit nicio o ofertă din partea postului de televiziune ProTv. Artistul a subliniat că ar fi anunțat în mediul online, dacă ar fi existat o asemenea posibilitate.

De ce a refuzat artistul să participe la ”Survivor”, în anii precedenți

„Este drept, în anii precedenți am fost curtat de cei care se ocupau de show-ul Survivor, dar am refuzat elegant și diplomat, întrucât și voi ați spus, în urmă accidentării suferite la show-ul Ultimul trib, din Madagascar, de la Antena 1, mi-am promis mie că nu voi mai merge prea curând într-un show de o asemenea anduranță. Și că dacă va fi să o fac, voi anunța eu pe toate platformele mele de social media, unde evident că toți cei care sunt conectați află lucruri despre proiectele viitoare în care vreau să particip. Dar, în momentul de față, eu nu am nicio legătură cu noul show Survivor și nu am fost ofertat și nici nu am propus sumele care se vehiculează în presă. Sunt sută la sută fictive. Repet, nu sunt nici supărat, nici deranjat, dar consider că este vital să spun adevărul și partea mea de poveste. Așa cum cred că e normal să o facem atunci când în presă ies lucruri mai puțin adevărate”, ne-a spus, în exclusivitate, Dorian Popa.

citește și...