Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

18.08.2021, 11:49
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Cântărețul Dorian Popa, în vârstă de 33 de ani, a ajuns pe mâna medicilor. Artistul a explicat, la postul de televiziune Antena Stars, cu ce problemă s-a confruntat de a fost nevoie să apeleze la specialiști. ”Eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur”, a povestit Dorian Popa despre incident.

Dorian Popa a avut parte de un incident după ce s-a bălăcit în piscină. Acesta a folosit bețișoare pentru a se șterge în ureche, însă a fost la un pas sărămână surd.

Dorian Popa a mers de urgență la spital.


Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. ”M-am lovit foarte tare, era aproape să-mi sparg timpanul”

”Mi-am băgat un bețigaș din ală în ureche, eu nu mă curăț de obicei cu ele că știu că sunt de rău augur, dar m-am bălăcit în piscină și am zis să nu rămână apă acolo. De la Dumnezeu a fost. Mi-am băgat în ureche și m-am lovit foarte tare, era aproape să-mi sparg timpanul, norocul meu e că Dumnezeu m-a dus la doctor, am reușit să rezolv, e totul ok, am reușit să lovesc mânerul ciocănelului, a fost la câțiva milimentri de timpan, îi mulțumesc lui Dumnezeu”, a explicat Dorian Popa, citat de spynews.ro.

”Mi s-a dat o rețetă pe care trebuie să o achizționez de la farmacie acum, trebuie să mî întorc mâine să mă revadă (…) M-am chinuit să facem hemostază, să oprim hemoragia”, a mai spus artistul.

Dorian Popa, unul dintre cei mai de succes vloggeri de la noi

Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai bine plătiți vloggeri de la noi. În urmă cu ceva timp, la podcastul “ Acasă la Cătălin Măruță”, artistul a vorbit despre câștigurile sale din online. “ Sunt shaorma cu de toate. Sunt actor, cântăreț și vlogger. Dar cel mai bine mă simt pe YouTube, acolo sunt în elementul meu. Îmi place și la concerte, le duc lipsa. Dar YouTube-ul e viața mea. Trebuie să fiu cât mai natural, mai real. Câștig în jur de 40.000 de euro pe lună, acum în pandemie: 10-15.000 de pe Instagram și în jur de 20-25.000 de euro de pe YouTube”, a detaliat Dorian Popa.

Câinele lui Dorian Popa, Cheluțu, i-a adus 150.000 de euro. ”Mi-e frică să nu mi-l fure cineva , să nu pățesc ca Lady Gaga . Eu sunt bodyguardul lui. A câștigat 150.000 de euro până acum. Chelutzu e prințul casei, are halat Versace”, a mai spus Dorian Popa.

citește și...