Dorian Popa: ”Pentru mine, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului!”

18.05.2021, 11:01
Dorian Popa: ”Pentru mine, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului!”
Dorian Popa: ”Pentru mine, revenirea la Next Star a fost ca revenirea Crăciunului!”

Dorian Popa  a explicat cum a fost pentru el să revină la emisiunea ”Next Star”, care va avea premiera  sâmbătă, de la ora 20.00, la Antena 1.

Cântărețul Dorian Popa a afirmat că abia aștepta să reînceapă filmările pentru noul sezon al show-ului ”Next Star.

”Pentru mine, revenirea la Next Star, metaforic vorbind, a fost ca revenirea Crăciunului. Ştiţi când trec 10-11 luni, se face deja noiembrie şi abia aştepţi să vină sărbătorile de iarnă, să vină Moşul? Eh, aşa eram eu în aşteptarea continuării filmărilor pentru Next Star. Şi abia aştept să începem difuzarea pentru că avem nişte copii extrem de talentaţi, extrem de buni şi care sunt ca nişte radiatoare de energie pozitivă. Abia aştept să urmărim împreună sezonul 10 Next Star”, a spus Dorian Popa.


Ce a declarat Dan Negru, prezentatorul ”Next Star”

Talent show-ul ”Next Star”, prezentat de Dan Negru, revine sâmbătă, 22 mai, de la 20:00, la Antena 1, cu un nou sezon şi cu o nouă generaţie de copii talentaţi şi curajoşi.

În fiecare sâmbătă seara, Dan Negru va aduce în fața celor de acasă, dar și a juraților Loredana Groza, Ștefan Bănică Junior și Dorian Popa, unii dintre cei mai talentaţi copii ai României. Co-prezentator este Șerban Copoț care, pe parcursul show-ului ”Next Star”, se va afla în culise, alături de micii concurenți și de părinții lor.

„Copiii pe care i-am prezentat la Next Star acum 10 ani, azi sunt oameni în toată firea care vor duce cu ei amintirea scenei Next Star. Atunci când am început acest proiect, acum 10 ani, mi-am propus să construiesc amintiri în sufletele copiilor. Zic eu că am reușit! Ne revedem în fiecare sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1!”, a declarat Dan Negru.

citește și...