Dorian Popa nu poartă niciodată lenjerie intimă: „Eu nu mă dezic de principii”

20.03.2022, 11:03
Dorian Popa nu poartă niciodată lenjerie intimă: „Eu nu mă dezic de principii”
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Dorian Popa nu poartă lenjerie intimă niciodată. Artistul a explicat care este motivul pentru care a luat această decizie, „Nu ai chiloți? Stai puțin! Tu vrei să îmi spui că astăzi, la etajul 10, când știai că o să fii prins cu un ham tu nu ți-ai luat chiloți pe ține?”, a fost reacția lui Selly.

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artișți din țara noastră, făcându-se remarcat atât prin atitudinea lui, cât și prin talentul muzical. Artistul  este unul dintre cele mai efervescente personaje din showbizul românesc.

Recent, vedeta a fost provocată să participe la o provocare. Acesta a spălat geamurile unui clădiri cu 11 etaje. Selly a lansat un nou proiect, care se numește „La muncă”, iar primul invitat care a luat parte la acest proiect a fost Dorian Popa, care a acceptat să curețe geamuri la înălțime.

Dorian Popa nu poartă niciodată lenjerie intimă

Întrebat dacă poartă lenjerie intimă, vedeta a spus: „Eu nu port chiloți niciodată, băiatul meu. Cum ar fi să mă dezic de un principiu”, a răspuns Dorian Popa.

Cântărețul a negat și a explicat că a luat această decizie pentru îi înfrânează trăirea.

 De ce nu poartă artistul lenjerie intimă

„Pentru că îți înfrânează trăirea. Eu nu mă dezic de principii doar pentru că suntem la câteva zeci sau sute de metri altitudine”, a motivat artistul.

Nu este prima oară când Dorian Popa nu poartă lenjerie intimă. Magicianul Robert Tudor a observat în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” că Dorian Popa nu poartă lenjerie intimă: „Ia uite, mă, ăsta nu are chiloți pe el. Dorian Popa nu are chiloți pe el, mă jur pe mămica mea. Să vă dea Dumnezeu sănătate! Să mor eu!”.

Remarca a generat hohote de râs în platoul de la Antena 1, al emisiunii ”Neatza cu Răzvan și Dani”.

„N-am, mă, n-am, ce vrei”, a recunoscut Dorian Popa”.

citește și...