Dorian Popa, despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. ”Nu pot să-l iert”

16.03.2021, 16:14
Dorian Popa, despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. ”Nu pot să-l iert”
Dorian Popa, despre relația pe care a avut-o cu tatăl său. ”Nu pot să-l iert”

Dorian Popa a făcut dezvăluiri legate de familia sa. Acesta a făcut mărturisiri despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl său.

Dorian Popa a fost invitat la podcastul „Acasă la Măruță”, unde a vorbit pe larg despre viața sa de familie. Acesta a făcut declarații despre relația tensionată pe care a avut-o cu tatăl său, care a încetat din viață când el începuse să aibă succes în serialele ”Pariu cu viața” și ”Lala Band”. Atunci, a primit un mesaj de la părintele său, însă acest lucru nu l-a mulțumit pe Dorian Popa. „Felicitări, bravo… Stai puțin! Îți mulțumesc că mă feliciți, îi mulțumesc și eu lui Dumnezeu, în fiecare zi, pentru ceea ce am primit, dar hai să ne rezolvăm lucrurile din trecut, care ne dor, care ne apasă!”, a spus artistul în podcastul lui Cătălin Măruță, potrivit protv.ro.

Întrebat dacă nu regretă că nu a participat la înmormântarea tatălui său, Dorian Popa a spus: „Sper să nu generez un val de hate și un val de oameni care să mă judece, dar, din păcate nu-mi pare rău. Sper ca Dumnezeu să-mi arate dacă greșesc, pentru că sunt extrem de credincios. Se spune că după ce se duc, oamenii trebuie iertați. Nu pot să-l iert. Nu pot să-l iert și e o mare durere în sufletul meu atunci când spun chestia asta”.

Dorian Popa, despre mama sa

Dorian Popa a vorbit și despre mama sa.

Artistul a afirmat că o apreciază foarte mult pe aceasta pentru că a avut puterea să-l ierte pe tatăl lui.

”O apreciez pentru că poate să facă asta, pentru că e un lucru uriaș. Dacă ea a putrut să-l ierte, și eu nu, e un lucru rău despre mine. Pentru că eu n-am suferit cât a suferit ea, imaginează-ți, eu am suferit indirect, până la urmă. Eu n-am putut să-l iert pentru că, nu știu, cred că e mai dureros să vadă un copil ce i se întâmplă mamei lui, decât un cuplu, știi, râca din cuplu”, a mai declarat Dorian Popa.

citește și...