Dorian Popa, dezvăluiri despre perioada în care era sărac lipit. ‘Nu aveam bani de chirie și făceam fomica’

27.12.2020, 17:52
Dorian Popa, dezvăluiri despre perioada în care era sărac lipit. 'Nu aveam bani de chirie și făceam fomica'
Dorian Popa, dezvăluiri despre perioada în care era sărac lipit. 'Nu aveam bani de chirie și făceam fomica'

Dorian Popa are astăzi tot ce își dorește, însă nu întotdeauna a fost așa. Solistul de 31 de ani a povestit că a avut de învins circumstanțe îngrozitoare până a ajuns să fie faimos. 

Dorian Popa trăiește acum pe picior mare! Artistul face bani frumoși din Instagram și contul de YouTube. El a mărturisit că nu mereu a avut conturile pline. În urmă cu mulți ani, Dorian Popa nu avea bani nici măcar de chirie.

Invitat în emisiunea ‘Selly Show’, realizată de Selly la Prima TV, Dorian Popa a făcut dezvăluiri despre sărăcia prin care a trecut. Solistul a povestit cu sinceritate la toate întrebările adresate de vloggerul Selly.

Dorian Popa a fost sărac lipit

‘Tu cred că faci mișto. La 20 de ani, nu doar că am avut dificultăți financiare… Maică-mea s-a supărat pe mine, pentru că tatăl meu deja se despărțise de ea, dacă nu mă înșel și decedase la momentul acela… Noi avem o poveste puțin tragică, se știe că în urma unui divorț există un proces care se numește partaj, acolo lucrurile se împart frățește între soți, jumi-juma. Și în momentul în care tatăl nostru a luat jumătatea pe care o merita și nu a mai ținut legătura cu noi, mama mea a luat jumătatea ei, dar ea nu a putut să recumpere proprietăți imobiliare, logic. A folosit banii că să ne ajute pe noi să terminăm facultățile, să ajungem oameni cu carte și pe picioarele noastre’, a povestit solistul.

‘Mama mea nu mai avea bani, tot ce auzeam de la ea era, aoleu, iar am intrat în descoperire (n.r. descoperire de cont), iar eu nu prea știam ce era aia. Și odată m-am dus la bancă și am scos 7 sau 8 milioane, bani mulți pentru niște oameni care nu aveau posibilități. Și m-a sunat și mi-a zis, «nesimțitule ce ai făcut cu banii ăia că erau ultimii bani din descoperire, ultimii bani din împrumut». Nu aveam cu ce să plătesc chiria, era vital să-i scot. Am stat în cămin și toți prietenii mei stăteau în chirie și voiam și eu să stau cu chirie. Au fost vreo 3-4 luni în care m-am chinuit, mai împrumutam bani, mai mâncăm pe la vecini, ulterior m-am angajat la bancă, mi-am dat seama că trebuie să și muncesc. Aia a fost perioada mea de sărăcie cruntă, cu fomică mai mult, mai rău ca în Asia Express‘, a recunoscut Dorian Popa.

citește și...