Dorian Popa, despre momentul care i-a marcat cariera. ”A venit Dumnezeu și mi-a dat pleașca”

14.07.2021, 14:35
Dorian Popa, despre momentul care i-a marcat cariera. ”A venit Dumnezeu și mi-a dat pleașca”
Dorian Popa, despre momentul care i-a marcat cariera. ”A venit Dumnezeu și mi-a dat pleașca”

Dorian Popa este astăzi  un cunoscut artist, dar și vlogger. Are o carieră de succes. Acesta a povestit că a existat un moment în cariera sa care s-a dovedit extrem de benefic. Se întâmpla imediat după ce jucase în serialul ”Parius cu viața”. ”A venit Dumnezeu și mi-a dat pleșca”, a spus Dorian Popa la o emisiune online.

Dorian Popa a jucat în serialul ”Pariu cu viața în anul 2011. După ce acesta s-a terminat, artistul a ajuns în ipostaza de a se întreba ce avea să urmeze mai departe în cariera sa. Atunci a fost un moment important din cariera lui.

Dorian Popa a vorbit despre acest moment în cadrul podcastului produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții’, cu Gojira.


Dorian Popa, despre momentul care i-a marcat cariera. ”Oamenii au înțeles că măscăriciul ăla e, de fapt, Dorian Popa”

„A venit Dumnezeu și mi-a dat pleașca. Mă refer la emisiunea ”Sunt celebru, scoate-mă de aici”. În primul rând, a fost identitatea mea separată de trupa Lala Band din ”Pariu cu viața”. Oamenii mă strigau Andrei pe stradă. Acolo am putut să arăt cine e Dorian Popa. Oamenii au înțeles că măscăriciul ăla e, de fapt, Dorian Popa, nu Andrei”, a povestit Dorian Popa, potrivit revistei Avantaje.

La podcastul respectiv, Dorian Popa a vorbit și despre spiritualitate. „Am alunecat spre religie ca recompensă pentru ceea ce am primit în viață, pentru că am primit mult mai mult decât mă așteptam. Eu am învățat de la maică-mea că trebuie să spun ”mulțumesc” și pentru o sămânță dacă o primesc. Chiar vorbeam, acum ceva vreme, cu cineva și îi spuneam că eu când mi-am dorit o casă, nu m-am gândit că o să aibă și piscină. Dacă s-a întâmplat pe parcurs să se poată, zic ”ok, fac și asta”. Eu nu pot decât să mă bucur că fac și să-i mulțumesc lui Dumnezeu că am puterea asta”, a spus artistul.

citește și...