Ți-e rușine să intri în casa lui. Cum arată acum vila lui Dorian Popa din Domnești FOTO

13.01.2020, 13:40
Ți-e rușine să intri în casa lui. Cum arată acum vila lui Dorian Popa din Domnești FOTO
Ți-e rușine să intri în casa lui. Cum arată acum vila lui Dorian Popa din Domnești 

Dorian Popa este unul dintre cei mai apreciați artiști din România și câștigă bani frumoși pe lună! În plus, cunoscutul cântăreț are și un vlog pe Youtube urmărit de peste 1 milion de abonați.

La finalul anului trecut, Dorian Popa a publicat un video senzațional, în care a arătat casa pe care și-a ridicat-o în Domnești. Deși construcția nu este încă finalizată, solistul a deschis ușa vilei impresionante și a detaliat ce mai are de pus la punct.

Ți-e rușine să intri în casa lui. Cum arată acum vila lui Dorian Popa din Domnești

Ți-e rușine să intri în casa lui. Cum arată acum vila lui Dorian Popa din Domnești. Solistul are un adevărat palat, format din 3 etaje, o piscină și o suprafață de 400 de metri pătrați. Dorian Popa a investit peste 200.000 de euro în vila din Domnești.

“Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a povestit Dorian Popa, în cadrul unei emisiuni.

În 2019, solistul a întâmpinat probleme la construirea casei. Muncitorii pe care îi angajase să finalizeze construcția s-au făcut nevăzuți, după ce au încasat banii în avans.

citește și...