Dorian Popa, cadou de 55.000 de euro de ziua lui de naștere. Și-a luat o super bijuterie!

09.08.2021, 11:51
Dorian Popa, cadou de 55.000 de euro de ziua lui de naștere. Și-a luat o super bijuterie!
Dorian Popa, cadou de 55.000 de euro de ziua lui de naștere. Și-a luat o super bijuterie!

În data de 7 august 2021, artistul Dorian Popa a împlinit 33 de ani. Cu această ocazie, Dorian Popa și-a făcut un super cadou. Este vorba despre o bjuterie de ceas care costă nici mai mult nici mai puțin de 55.000 de euro.  Cântărețul nu se uită la bani atunci când vine vorba să-și sarisfacă  orice plăcere.

Cântărețul Dorian Popa a împlinit 33 de ani în urmă cu câteva zile.

Cu această ocazie, artistul și-a făcut un cadou special. A investit 55.000 de euro într-un ceas marca Rolex.

Dorian Popa, cadou de 55.000 de euro de ziua lui de naștere. ”Sper să ajungă miercuri”

Pentru ceasul pe care și l-a făcut cadou de ziua sa de naștere, Dorian Popa a cheltuit 55.000 de euro.

“Mi-am comandat un Rolex Sky Dweller Full Gold, de 55.000 de euro, care sper să ajungă miercuri. Și am mai primit muuultă iubire și susținere de la soția mea, alături de care le-am reușit pe toate”, a declarat Dorian Popa pentru click.ro.

Dorian Popa formează un cuplu cu Claudia Iosif, alias Babs

Dorian Popa și Claudia Iosif formează un cuplu de foarte mulți ani, însă cei doi se afișează foarte rar împreună, preferând discreția în ceea ce privește relația lor. Dorian Popa și Claudia, cunoscută drept Babs, formează un cuplu de zece ani. Într-un interviu pentru Antena Stras, iubita lui Dorian Popa a făcut declarații legate de relația dintre ei.

„Viața alături de Dorian este, cel mai potrivit spus, o viață plină de viață. Îl strig Popică sau soțul. Sunt foarte multe lucruri care îmi plac la Dorian. E un pachet are mai multe calități pe care le apreciez la un bărbat și la un om. Mi-a plăcut din prima, pentru că este foarte plăcut pe oriunde se duce. Așa este el și am foarte mare încredere în părerea părinților mei, pentru că părinții simt atunci când un om este nepotrivit pentru tine”, a afirmat ea. „Nu m-am visat niciodată mireasă. N-am fost genul de fată să mă visez de mică în rochia de prințesă”, mai spunea Claudia Iosif, alias Babs.

citește și...