Dorian Popa, alături de Rihanna și Will Smith. Cu ce probleme s-a confruntat artistul

09.12.2021, 15:47

Dorian Popa s-a fotografiat în compania cântăreței Rihanna, a actorului Leonardo Di Caprio și a lui Will Smith. Totul s-a întâmplat într-un muzeu din Turcia.

Artistul se află în Istanbul în scop profesional, dar se bucură și de timpul liber.

Într-o postare pe Instagram, Dorian Popa s-a fotografiat alături de artiști internaționali, precum Rihanna sau Will Smith. Dorian Popa a vizitat muzeul figurilor de ceară, unde s-a postat pe rețelele sociale alături de câteva imagini cu figurine de ceară.

Dorian Popa, alături de Rihanna și Will Smith

Fotografia a primit peste 40.000 de aprecieri.

„M-am întalnit cu @badgalriri , @leonardodicaprio , @willsmith si #MarlynMonroe ? SEAMANA ⁉️”, a glumit Dorian Popa pe Instagram.

Dorian Popa s-a confruntat și cu situații neplăcute. Aflat în Turcia, artistul a fost oprit de poliția. Cântărețul a uitat o hârtie foarte importantă și s-a aflat în situația în care era nevoit să se întoarcă în țară. Așa că Dorian le-a cântat oamenilor legii, pentru a-i distra.

Dorian Popa, probleme la vama cu Turcia

„Eu aveam o procură, știți că atunci când ieși cu mașina din țară e nevoie de procură pentru că mașina este pe firmă. Eu am făcut atunci pentru Budapesta. Știam că e valabilă trei luni, nu m-am gândit la detalii, mai detalii de atât. Și zilele trecute chiar vorbeam cu Cori, i-am zis că avem pașapoarte, procură nu ne mai trebuie pentru că o avem deja făcută pe trei luni. Am zis că mergem, totul e bine. Eu mergeam la sigur. Acum am mers noi către vamă, am aberat noi… Până să ajungem la turci, bulgarii ne-au oprit, un domn român ne-a spus că avem problemă cu procura. Noi o aveam pe telefon. Ne-a zis: Domne, vedeți că procura nu este pentru spațiul extracomunitar, adică nu este pentru țările non-UE și o să aveți probleme la turci, dacă o arătați de pe telefon. Numai Popa putea să pățească așa ceva. Am dat toate telefoanele în țară și în 30 sau 40 de minute aveam noua procură pe care domnul român de la vama din Bulgaria ne-a și printat-o”, a declarat Dorian Popa, care a continuat drumul până la vama cu Turcia.

citește și...