Dorian Popa a răbufnit în mediul online. Vedeta și-a luat o mare țeapă. “Mă iau toate transpirațiile”

16.03.2022, 21:28
Dorian Popa a răbufnit în mediul online. Vedeta și-a luat o mare țeapă. Mă iau toate transpirațiile
Dorian Popa a ajuns pe mâna medicilor. Ce a pățit artistul

Dorian Popa a explodat în mediul online după ce și-a luat o mare țeapă de la muncitorii săi  care s-au ocupat de curtea vilei sale. Artistul se confruntă cu mai multe probleme tehnice. “Mă iau toate transpirațiile. Au făcut o bătaie de joc”. Ce declarații a făcut vedeta.

Dorian Popa  a investit timp și bani pentru vila în care locuieşte în prezent alături de partenera sa. Mai mult decât atât, artistul a investit peste 300.000 de mii de euro pentru ca totul să arate aşa cum și-a dorit.

Chiar înainte ca totul să se finalizeze, artistul se confruntă cu câteva probleme din cauza unor muncitori. Solistul a fost dezamăgit de cum arată exteriorul casei.

“Mă iau toate transpirațiile”

Cântărețul a observat faptul că marmura în care au fost îmbrăcate treptele exterioare a început să cadă.

“Fiți atenți ca să înțelegi în ce hal se lucrează. (…) Cu să nivelezi tu treptele din rigips? Treptele au fost făcute din beton și cred că nu erau drepte și eu au îndreptat cu rigips. Cum să faci mă asta? Nu era logic că odată cu trecere timpului rigipsul ala se face piure? Eu eram la început de drum, dar tu? Care erai meșter? Ce ai făcut? (…) Am două variante acum: ori se duce naibii tot, ori scot marmura și o curăț la piele și punem iar, nu înțeleg, nu știu cum fac. Mă iau toate transpirațiile. Trepte de primă mână, de toată fumusețea și ei au făcut o bătaie de joc. (…)”, este mesajul transmis de Dorian Popa prin intermediul rețelelor de socializare.

Cât costă casa lui Dorian Popa

Artistul a ținut să îi avertizeze pe internauți să aibă grijă atunci când aleg cu cine să îşi amenajeze locuinţele. Casa lui Dorian Popa are trei etaje și se întinde pe 400 de metri pătrați, ce cuprind piscină și foișorul.

 „Aveam o listă în telefon și vedeam că se mărește. Și am zis, bă, nu le mai notez, că la un moment dat mă sperie. Undeva pe la 250.000 de euro m-am oprit din numărat, pentru că efectiv m-am speriat. Vă spun sincer, că eu nu credeam că o să trec de 200.000 de euro.

Planul meu era undeva între 170 și 180.000 de euro, toată casa, cu tot cu piscină. Vă dați seama ce fabule aveam eu în cap. Am sărit bine de cifra de 300.000, dar este de prisos să mai discutăm asta acum. Am încercat să vă răspund oarecum, pentru că foarte mulți dintre voi întreabă chestia asta”, a spus Dorian Popa, într-un vlog pe canalul său de YouTube.

 

citește și...