Dorian Popa a investit aproape 40.000 de euro în pantofii sport. „Acestea sunt bijuteriile mele”

25.03.2022, 13:33

Dorian Popa a investit o mică avere în pantofi sport. Vedeta și-a cumpărat de-a lungul anilor zeci de perechi de pantofi sport de la branduri foarte cunoscute. ”10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”, a declarat artistul.

Artistul a mărturisit că obișnuiește să colecționeze adidași scumpi. Vedeta a calculat cât valorează colecția sa. Solistul spune că nu își dorește să fie judecat pentru aleegrile sale și spune că achiziționarea adidasilor scumpi este o pasiune.

„Nu aruncați cu pietre în mine, am mi-am dat seama de o chestie foarte mișto. Exact cum alții colecționează monede, exact cum alții colecționează timbre, mie îmi place să colecționez adidași. Îmi place să îmi cumpăr adidași și consider că este un unul dintre lucrurile care pe mine mă face fericit. Fie sau nu o investiție bună eu întotdeauna voi cumpăra adidași. Vă prezint colecția mea, o să calculăm cam cât valorează ea, asta ca să ne jucăm. Valoarea lor a mai scăzut de când i-am cumpărat, dar au rămas la fel de frumoși.”, a spus în deschidere cântărețul.

Dorian Popa a cumpărat pantofi sport de 10.000 de euro

Dorian Popa a cumpărat primii pantofi sport de la Versace. Peste 10.000 de euro a cheltuit pe aceștia.

„Primii dintre cei Versace pe care i-am cumpărat, știu că îi are și Selly. Sunt extrem de greu de întreținut. O medie a prețului acestor adidași, când i-am cumpărat eu, e, să spunem, 950 de euro bucata, alții erau și 1.000 de euro. 10.450 de euro aceștia Versace, 11 perechi”, a declarat artistul care a continuat cu alții pantofi de la brand-ul Off-white.

Vedeta a mărturisit că cheltuit aproximativ 32.000 de euro, pe pantofii sport din vlog. El a subliniat că mai are și alții, dar pe care nu i-a prezentat. Prin urmare, Dorian Popa a cheltuit 40.000 de euro.

„Acestea sunt bijuteriile mele”, a încheiat el.

citește și...