Dorian Popa a fost făcut praf de Oana Zăvoranu! ‘E tăticul mocangiștilor. Are buzițe mai mari ca mine’

08.04.2021, 13:13
Dorian Popa a fost făcut praf de Oana Zăvoranu! 'E tăticul mocangiștilor. Are buzițe mai mari ca mine'
Dorian Popa a fost făcut praf de Oana Zăvoranu! 'E tăticul mocangiștilor. Are buzițe mai mare ca mine'

Oana Zăvoranu continuă seria atacurilor la adresa vedetelor din România! De data aceasta, actrița și-a îndreptat atenția spre Dorian Popa, fostul ei coleg din serialul Sacrificiul, de la Antena 1. 

Oana Zăvoranu nu a avut rețineri să-l umilească în public pe vloggerul Dorian Popa. Pe canalul ei de Youtube, bruneta l-a făcut praf pe acesta, afirmând că Dorian face scandal atunci când nu primește produse pe gratis sau că poartă numai produse fake.

Dorian Popa, acuzat că poartă numai haine fake

“E tăticul mocangiștilor! A apărut la un moment dat în 2011, în ceva ce nu mai ține nimeni minte. L-am văzut într-o provocare când mânca mâncare de cățel. Eu vă spun o chestie pățită de mine. Aveam o filmare și purta niște adidași care costă vreo 1.000 și ceva de euro perechea.

La un moment dat, îl vedeam în fiecare zi că schimbă perechile de două-trei ori pe zi. L-am întrebat: ‘Băi, nene, câte perechi ai?’ Și îmi zice el: ‘Am la portbagaj toate perechile’. Mie, personal, mi-a recunoscut că are fake-uri. Aveam probleme la filmare cu el, cum vorbea el, îi spuneam: de ce țipi la 8 dimineața?”, a povestit Oana Zăvoranu, pe Youtube.

Oana Zăvoranu, acuzații dure la adresa fostului coleg din serial

Bruneta a mai precizat că Dorian Popa este total diferit în mediul online, iar cei care îl urmăresc nu-i cunosc adevărata față.

“S-a dus într-un magazin cu parfumuri și filma cu una. La un moment dat, văzând un vânzător că tot încerca parfumuri și zicea: ‘ăla îmi place, ăla îmi place’, i le-a dus la casă. Se duce la casă și zice: ‘mi-ați pregătit parfumurile?’, la care vânzătorul îi zice: ‘dacă doriți, vă putem oferi un mic discount’.

Când a auzit ăsta, i-a zis lu’ aia să închidă camera și a început să-și bage și să-și scoată în magazinul respectiv. De ce? Pentru că i-a spus: ‘Cum adică să vă plătesc?! Păi voi să îmi dați două trei parfumuri moca, pe lună, că am venit aici cu camera!’.

Eu am mai multe true story-uri ca asta, acestui băiețaș i s-a urcat la cap, crede că totul i se cuvine. Cum e, mă, cu rata la garsonieră? Cât vine? 18 milioane? Are zile în care mângâie pereții, mângâie frigiderul.

E genul care are numai poze cu el dezbrăcat. Și-a făcut buzițe, are buzițe mai mari ca mine. Și-a făcut nasul ca o pătlăgică. Disperarea lui de a atrage proști… Se duce la doctori și le cere să se prefacă pentru prank-uri. Acest ‘mucio man’ care se pozează în baie, cu prosopul”, a mai spus Oana Zăvoranu despre Dorian Popa.

citește și...