FOTO / Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență. Fotografie de colecție cu vedeta

16.02.2021, 11:45
FOTO / Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență. Fotografie de colecție cu vedeta
FOTO / Cum arăta Oana Zăvoranu în adolescență. Fotografie de colecție cu vedeta

Oana Zăvoranu a fost frumoasă de mică. O fotografie de pe vremea când aceasta era adolescentă demonstrează din plin acest lucru.

Oana Zăvoranu, în vârstă de 47 de ani, este una dintre cele mai senzuale apariții din showbiz-ul autohton. Aceasta atrăgea toate privirile încă din adolescență.

Într-o fotografie din urmă cu trei decenii, Oana Zăvoranu apare așa cum arăta la vârsta de 16-17 ani. Îmbrăcată într-o ținută de culoare verde, Oana Zăvoranu era fermecătoare.  ”Acum 30 ani… pe la 16-17 ani”, a notat vedeta în dreptul imaginii de colecție.

Oana Zăvoranu este  măritată cu Alex Ashraf

Oana Zăvoranu este căsătorită cu Alex Ashraf. Acesta este cel de-al doilea mariaj al vedetei. Aceasta a mai fost măritată cu Pepe, de care a divorțat cu mare scandal.

“M-a învățat ce este dragostea adevărată. Pentru că este, cred eu, singurul bărbat care până la “frageda mea vârstă” m-a făcut să înțeleg cu ce se mănâncă dragostea”, spunea, într-un interviu la TV, Oana Zăvoranu despre relația cu Alex Ashraf, potrivit a1.ro.

“M-a călit! Prin ce am trecut la începutul relației, nu le doresc nici dușmanilor mei, cât am tras și cât am muncit ca să fiu alături de Oana nu cred că o să poată să facă nimeni în viața asta”, a declarat Alex Ashraf despre impactul pe care l-a avut presa asupra relației cu Oana Zăvoranu.

Oana Zăvoranu, despre Alex Ashraf: ”Îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam…”

„Dacă mi-ar zis mie cineva, vreodată, că voi rămâne cu acest om pe care îl dădeam afară pe uşă şi îmi intra pe geam… Nu aş fi crezut că poate avea atâta influenţă asupra mea. Treceam printr-o perioadă mai întunecată. Şi nu mai credeam în dragoste. Poate într-o aventură, dar nu în iubire. Nu credeam că poate fi el stâlpul de care aveam nevoie. A fost foarte perseverent. Voi ştiţi doar 10% din lucrurile pe care i le-am făcut”, declarat vedeta despre actualul său soț.

Oana Zăvoranu a dezvăluit că l-a supus pe Alex la numeroase teste.

„Nu ar fi fost bine dacă aborda varianta macho cu mine. A gândit foarte bine, răbdător, perseverent, deoarece doar aşa poţi îmblânzi fiara. A avut abilitatea de a vedea în viitor mai bine decât mine, care eram tulbure atunci. Nu îmi făceam planuri de termen lung, dar el a reuşit. A funcţionat la capacitate maximă. Toată lumea îmi spune că m-am schimbat mult, în bine. Îmi oferă iubire pură. A trecut un test. A avut nişte milioane de euro pe care le-a luat de la bancă. Putea să aleagă altă cale, să plece de lângă mine. Dar nu a făcut-o, a demonstrat că mă iubeşte, am zis „wow”. Este un bărbat unul la un milion”, afirma ea.

FOTO: Facebook/Instagram Oana Zăvoranu

citește și...