Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru. ”Nu m-au deranjat”

21.09.2022, 13:09
Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru. ”Nu m-au deranjat”
Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru

Actrița Doinița Oancea, în vârstă de 39 de ani, a vorbit deschis despre relația cu actorul Augustin Viziru, în vârstă de 42 de ani. Vedeta a explicat de la ce au pornit zvonurile unui așa-zis cuplu dintre ea și colegul ei de breaslă. ”Nu m-au deranjat. Și cred că nici pe el, la momentul ăla”, a declarat Doinița Oancea.

Doinița Oancea și Augustin Viziru au o relație de prietenie. Despre cei doi însă au existat la un moment dat zvonuri că ar forrma un cuplu.  Doinița oancea a explicat, pentru revista Viva, care este de fapt relația dintre ea și Augustin Viziru.

Augustin Viziru este cel care a câștigat ultimul sezon al emisiunii ”Ferma” și a intrat în posesia premiului în valoare de 50.000 de euro. Acesta a învins-o în finală pe Elena Chiriac. În plan personal, Augustin Viziru  a devenit tătic pentru prima oară vara anului 2020. Fetița lui, Maria, a venit pe lume în data de 14 iunie.

Doinița Oancea, despre relația cu Augustin Viziru. ”Au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu”

 

”Nu m-au deranjat. Și cred că nici pe el, la momentul ăla. Noi ne distram tare pe baza „presupunerilor. Cred că au pornit cumva de când am filmat împreună în postură de cuplu. Oamenii ne au plăcut și au început să vadă în noi un cuplu foarte drăguț. Apoi, prietenia noastră. Și la „Fermă”, unde ne-am fost foarte aproape unul celuilalt”, a declarat Doinița Oancea pentru sursa mai sus-menționată.

Întrebată cum s-a înțeles cu Augustin Viziru pe durata participării la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, Doinița Oancea a răspuns: ”La „Ferma”, chiar foarte bine. Ne temperam unul pe celălalt, asta știu să zic. Nu au fost momente tensionate între noi doi. Chiar deloc”.

citește și...