Doinița Oancea, adevărul despre despărțirea de iubitul său. De ce și-au spus adio după 6 ani

06.05.2021, 09:36
Doinița Oancea, adevărul despre despărțirea de iubitul său. De ce și-au spus adio după 6 ani

Doinița Oancea s-a despărțit de iubitul ei, Adrian Călin, după șase ani de relație. Deși unii au crezut că infidelitatea a fost de vină, actrița a ținut să lămurească lucrurile. 

Invitată în platoul emisiunii ‘Xtra Night Show’, de la Antena Stars, Doinița Oancea a dezvăluit motivele pentru care a ales să pună punct relației cu Adrian Călin.

Doinița Oancea și Adrian Călin și-au spus adio

„Lucrurile erau bune și funcționale, însă mie îmi lipsea ceva și am avut o discuție și o întorsătură. Nu despre asta e vorba (n.r. căsătoria). Nu ne-am plictisit. Nu am pe ce să pun degetul exact. E un om foarte bun cu care am putut să funcționez 5 ani și jumătate.

Ar fi normal să nu vorbesc lucrurile astea la televizor. Să spunem că evoluăm diferit. Niciodată să nu spui niciodată că mai știu cazuri de oameni care s-au regăsit după 20 de ani, dar momentan nu.”, a spus Doinița Oancea la Xtra Night Show.

Actrița a mai mărturisit că momentan nu este pregătită pentru o nouă relație, iar cei care o abordează în mediul online nu au nicio șansă la ea.

„Nu avem din astea, eu și cu cealaltă personalitate a mea nu avem din astea cu să fie înalt. Nu prea funcționează la mine cu Inbox-ul, nu a funcționat niciodată. Ar trebui să ne cunoaștem în alte împrejurări.”, a mai spus vedeta.

citește și...